Antena 3 CNN Economic (P) Cum alegem modelul potrivit de pantofi la comanda?

(P) Cum alegem modelul potrivit de pantofi la comanda?

o_1ch3annvu3ob2hiss0ps11ad8.jpg
28 Iun 2018   •   16:54

Comozi si usor de purtat pantofii sunt vedeta serilor petrecute in compania prietenilor sau a evenimentelor cu staif la care iei parte. Simplu de intretinut si de asortat, pantofii iti pot oferi confortul necesar, siguranta si rapiditate in miscare, pot avea un design deosebit si pot evidentia intr-o maniera unica picioarele.

Daca nu gasesti marimile potrivite mai mereu poti cauta pantofi la comanda la preturi bune in online, acolo unde ai si posibilitatea alegerii culorilor sau a materialelor din care sunt facuti pantofii. Pantofii la comanda iti vor veni perfect, vei putea fi propriul designer, vei alege de la model si tip de pantof la calapod si la accesorizare.

Cu pantofii la comanda esti sigura pe fiecare miscare facuta, piciorul poate sa respire si sa aiba miscari naturale in pantofi la comanda potriviti pentru tine, astfel incat vei putea arata perfect de fiecare data cand iti faci aparitia la evenimente. Pentru ca sunt multe variante din care ai putea sa alegi iti oferim in continuare cateva idei pentru a alege modelul potrivit de pantofi pentru orice ocazie. In primul rand ca sa ai pantofi potriviti trebuie sa gasesti magazinul potrivit, care sa aiba experienta in vanzare si contracte cu firme specializate.

In al doilea rand atentie si la politica de retur. Chiar daca sunt pantofii la comanda e bine sa stii in ce conditii ii poti returna daca toate modificarile realizate nu te ajuta sa te simti confortabili in ei. In al treilea rand ai grija si la combinatia de culori si materiale, la accesorii.

E bine sa ceri sfatul specialistilor de acolo si sa asculti cu atentie si parerea lor pentru a nu obtine o incaltaminte care arata ciudat. Cel mai bine ar fi sa te orientezi spre piele, care lasa piciorul sa respire si iti asigura miscari naturale si usoare, chiar si pe un ring de dans.

In al patrulea rand trebuie sa stii ce marime porti si masuratorile facute pentru calapod sa fie cat mai exacte, cu cat mai multe probe in diverse etape ale realizarii pantofilor la comanda, cu atat mai bine.

Nu in ultimul rand pantofii la comanda potriviti vor putea fi purtati in diverse ocazii, se vor preta bine si la un eveniment de gala, si la unul mai casual. Asa ca trebuie sa fii atent la ce model iti doresti, sa se poarta purta cat mai des indiferent de eveniment.

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close