Antena 3 CNN Economic Nicolae Ciucă a anunțat decizia coaliției cu privire la banii cash: ”Limitele vor fi menținute atât pentru persoanele fizice cât și pentru cele juridice!”

Nicolae Ciucă a anunțat decizia coaliției cu privire la banii cash: ”Limitele vor fi menținute atât pentru persoanele fizice cât și pentru cele juridice!”

Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a anunțat decizia coaliției cu privire la plățile cash pe care le vor putea face românii.

bani profimedia images
Nicolae Ciucă a anunțat decizia coaliției cu privire la banii cash: ”Limitele vor fi menținute atât pentru persoanele fizice cât și pentru cele juridice!” Sursa foto: Profimedia Images
de Laura Dinu    |    07 Noi 2023   •   11:57

”Am avut, astăzi, la nivelul conducerii Coaliției, o analiză aplicată asupra măsurii privind plățile în numerar.

În urma dialogului nostru, am convenit o serie de modificări necesare, care să contribuie la protejarea mediului de afaceri și a cetățenilor de bună credință.

Citeşte şi: Premierul Marcel Ciolacu anunţă modificarea limitelor de cash: "Voi veni peste voi! Nu veţi scăpa!"

Astfel, toate limitele actuale de cash vor fi menținute, atât la persoanele fizice, cât și la cele juridice. Cu două excepții: plafonul de casă va fi de 50.000 de lei, iar avansul spre decontare 1.000 de lei/zi.  

Pe de altă parte, am convenit, împreună, că vom continua cu fermitate lupta cu evaziunea fiscală în România și vom promova, de comun acord, măsuri în acest sens”, a anunțat Nicolae Ciucă pe Facebook.

Am avut, astăzi, la nivelul conducerii Coaliției o analiză aplicată asupra măsurii privind plățile în numerar. În urma...

Publicată de Nicolae Ionel Ciucă pe Marţi, 7 noiembrie 2023

×
Subiecte în articol: Nicolae Ciucă bani cash
Citește mai multe din Economic
» Vezi toate știrile din Economic
Cele mai noi știri
Parteneri
x close