Antena 3 CNN Actualitate Nereguli descoperite de şeful ANPC, într-un avion: „Preţul biletelor curselor aeriene creşte concomitent cu deprecierea aeronavelor”

Nereguli descoperite de şeful ANPC, într-un avion: „Preţul biletelor curselor aeriene creşte concomitent cu deprecierea aeronavelor”

avion paul anghel facebook
Directorul general al ANPC spune că în asemenea aeronave îţi poţi rupe hainele sau te poţi murdări. Sursa foto: Paul Anghel /Facebook
de M.N.    |    23 Aug 2024   •   10:28

Directorul general al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Paul Anghel, a postat pe pagina de Facebook imagini dintr-un avion al companiei FLYONE, spunând că „preţul biletelor curselor aeriene creşte concomitent cu deprecierea aeronavelor”.

Paul Anghel a postat, vineri, pe pagina sa de Facebook câteva fotografii în care se observă scaune din avion care au partea metalică desfăcută, unde se pot agăţa călătorii, dar şi alte zone unde asemenea scaune sunt descusute. 

Directorul general al ANPC spune că în asemenea aeronave îţi poţi rupe hainele sau te poţi murdări. 

”Preţul biletelor curselor aeriene creşte concomitent cu deprecierea aeronavelor, iar curăţenia este uneori inexistentă.

Te poţi îmbrăca într-o salopetă de lucru pentru a fi eventual protejat în a nu îţi murdări sau rupe hainele….”, a scris Paul Anghel, care indică faptul că avionul este utilizat de compania FLYONE, companie aeriană low-cost din Republica Moldova, fondată în 2016.

 

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close