Antena 3 CNN Economic Ministerul Economiei alocă 10 milioane de lei pentru dotarea spitalelor cu aparatură modernă

Ministerul Economiei alocă 10 milioane de lei pentru dotarea spitalelor cu aparatură modernă

Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri a aprobat vineri, în Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor Hidroelectrica, hotărârea de a aloca fonduri în valoare de peste 9,6 milioane lei pentru dotarea cu aparatură modernă a două spitale.

Ministerul Economiei alocă 10 milioane de lei pentru dotarea spitalelor cu aparatură modernă
de S.T.    |    20 Dec 2019   •   21:17

Suma alocată face parte din planul de susţinere a unor proiecte de responsabilitate socială în domeniul sănătăţii, se menţionează într-un comunicat al ministerului.

Banii vor fi alocaţi pentru dotarea cu echipamente de ultimă generaţie absolut necesare desfăşurării unui act medical modern şi de calitate.

Astfel, Spitalul Clinic Colţea va primi 5,1 milioane de lei, iar Spitalul Clinic de Urgenţă „Bagdasar Arseni” va primi 4,5 milioane lei.

În luna decembrie au fost alocate, tot prin hotărâri AGA susţinute de minister, în calitate de acţionar majoritar al Hidroelectrica, sume importante care au ajuns la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Marie Curie” - 50.000 de euro, dar şi la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti - 50.000 de euro.

×
Subiecte în articol: spitale Ministerul Economiei
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Haos pe Aeroportul Otopeni: Sunt întârzieri la mai multe curse
x close