Antena 3 CNN Actualitate Media Trei emisiuni Antena 3, lidere de piaţă pe 18 august

Trei emisiuni Antena 3, lidere de piaţă pe 18 august

a3.jpg
19 Aug 2014   •   13:56

Aproape 2.000.000 de telespectatori au urmărit cel puţin un minut „antena3.ro/emisiuni/sinteza-zilei/" title="sinteza zilei">Sinteza Zilei”, conform cifrelor oferite de Kantar Media, pe targetul 18+ urban. Mihai Gâdea i-a avut invitaţi în studio pe doi dintre cei mai importanţi oameni ai momentului, Victor Ponta, în prima parte a emisiunii, şi pe Călin Popescu Tăriceanu, candidatul PLR la prezidenţiale, în cea de-a doua parte a emisiunii, cu care a discutat cele mai importante subiecte din ultimele zile.

Sinteza Zilei” a fost lider de piaţă, pe întreg tronsonul orar, şi cea mai urmărită emisiune a postului, înregistrând o medie de 6,8% rating şi 16,1% cotă de piaţă, surclasând astfel toate celelalte posturi TV din România.



Mircea Badea cu „În gura presei” s-a impus şi el ca lider, obţinând o medie de 3,6% rating şi 14,8% share, depăşind inclusiv generalistele Antena 1 şi Pro TV.



În prima parte a zilei, emisiunea „Previziunile zilei cu Sabina Iosub” a condus clasamentul general, fiind lider în intervalul 10:00 – 11:55, cu o medie de 1,8% rating şi 13,6% cotă de piaţă.




Copyright ARMA DATA.

Antena 3 este singurul post de ştiri din România afiliat CNN International şi este parte a INTACT Media Group.

×
Subiecte în articol: antena3 lider de audienta
Citește mai multe din Media
» Vezi toate știrile din Media
Cele mai noi știri
Parteneri
x close