Antena 3 CNN Economic Marea Britanie ar trebui să facă investiţii imobiliare în Transilvania, susţine Telegraph

Marea Britanie ar trebui să facă investiţii imobiliare în Transilvania, susţine Telegraph

Marea Britanie ar trebui să facă investiţii imobiliare în Transilvania, susţine Telegraph
Foto: acecostanalyzer.com
04 Ian 2011   •   18:03

Britanicii ar trebui să facă investiţii imobiliare în Transilvania, în locurile în care are proprietăţi prinţul Charles. Este sfatul jurnaliştilor britanicilor de la The Telegraph care spun că achiziţionarea unei case în ţinutul condus de strămoşii britanici ai prinţului acum mai multe secole aduce multe satisfacţii.

Prinţul Charles este foarte mulţumit de proprietăţile din Transilvania unde merge cu plăcere în din 1998, susţin jurnaliştii de la The Telegraph.

Este şi cazul conacului de la Viscri din judeţul Braşov, care atunci când nu este ocupat de membri ai familiei regale, găzduieşte10.000 de vizitatori în fiecare an. Proprietatea poate fi chiar şi închiriată, spun jurnaliştii britanici, cu aproximativ 800 de euro săptămânal. Din momentul achizitionării proprităţilor, turismul ar cunoscut o creşterea incredibilă, şi chiar şi locurile de muncă.

Analiştii imobiliari britanici spun că Transilvania este considerată de mulţi o regiune aparte a României pentru că are o mulţime de păduri şi de lacuri iar accesul în zonă se face destul de uşor. În plus, mai spun specialiştii, Castelul Bran face ca zona să fie cunoscută în toată lumea.

Cea mai recentă achiziţie a prinţului este un conac din satul Valea Zălanului, judeţul Covasna. După restaurare, casa va fi reşedinţa de vacanţă a lui Charles în timpul vizitelor din ţara noastră.

×
Subiecte în articol: Marea Britanie Transilvania
Citește mai multe din Economic
» Vezi toate știrile din Economic
Cele mai noi știri
Parteneri
x close