Antena 3 CNN Economic Imobiliare Licitaţii chilipir: Cumpără-ţi casă şi maşină cu 2.000 de lei

Licitaţii chilipir: Cumpără-ţi casă şi maşină cu 2.000 de lei

Licitaţii chilipir: Cumpără-ţi casă şi maşină cu 2.000 de lei
08 Apr 2010   •   14:16

Şeful fondului norvegian de investiţii Romania Invest, Bjorn Hauge, a achiziţionat licenţa unui site de licitaţii cu preţuri mici, mywin.ro. Printre produsele scoase la licitaţie pe site-ul ce funcţionează ca o loterie se află şi un apartament nou cu două camere, din ansamblul de locuinţe Ten Blocks, care poate fi cumpărat cu 1.000 lei, un automobil BMW X6 licitat cu maxim 900 de lei şi o Skoda Fabia pe care doritorii o pot achiziţiona cu maxim 700 lei, scrie Capital.


?Web site-ul a pornit de la ideea că, pe timp de criză, oamenii îşi alocă mai mult timp pentru a căuta cele mai ieftine produse; astfel, am implementat un nou concept, acela de a vinde obiecte de valoare într-un mod atrăgător, dar totodată la un preţ minim. Fiind deja o afacere de succes în alte ţări, cu precădere acolo unde jocurile de noroc sunt complet interzise, sunt convins ca acest nou proiect va fi atractiv şi profitabil pentru toată lumea?, spune Bjorn Hauge, country managerul de la Romania Invest.

Ca să participi la licitaţie, e nevoie să te înregistrezi pe site şi să îndeplineşti numărul de puncte necesar produsului pe care doreşti să îl obţii.

Apartamentul cu două camere are 100 de puncte de credit pe care doritorii le pot cumpăra cu doar 10 euro.

Numărul de licitaţii pentru aceeaşi ofertă este limitat. Apartamentul a putut fi licitat doar de 10.000 de ori. Mai mult, oferta are şi un termen de valabilitate. Suma maximă care poate fi oferită pentru apartament e de 1.000 de lei. Cu cât jucătorii se apropie mai mult de această sumă, cu atât mai aproape sunt şi de a-l obţine. Însă sumele celorlalţi participanţi la licitaţie nu sunt publice.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: licitatii apartament masina
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close