Cea mai ieftină ofertă de pe piaţa imobiliară este în zona Apărătorii Patriei, unde proprietarul unei garsoniere confort 3 de 12 metri pătraţi solicită 8.000 de euro
Pentru puţin peste 10.000 de euro există oferte şi în alte cartiere bucureştene.
Cine are 20.000 de euro poate găsi, cu puţin noroc, o garsonieră confort 2 în zona Policlinicii Titan sau pe străzile adiacente bulevardului Iuliu Maniu.
Cel mai mic preţ pentru construcţiile noi îl găsim la o garsonieră dintr-un complex rezidenţial din cartierul Berceni - 26.000 de euro.
În Drumul Taberei, o garsonieră confort 2, renovată şi modernizată, costă 30.000 de euro.
Apartamentele unicamerale din zonele centrale au preţuri începând cu 35.000 de euro.
În jurul sumei de 40.000 de euro, oferta este variată: garsoniere semicentrale renovate cu suprafeţe de până la 40 de metri pătraţi sau chiar ultracentrale, dar fără îmbunătăţiri.
Cu câteva mii de euro în plus, vă puteţi apropia de centrul Capitalei şi puteţi beneficia de un spaţiu mai mare şi mai multe modernizări.
Peste 50.000 de euro sunt cotate garsonierele cu suprafeţe de peste 40 de metri pătraţi din blocurile construite după 1990.
Preţurile depăşesc plafonul de 60.000 de euro stabilit prin programul Prima Casă atât în zonele rezidenţiale tradiţionale (Universitate, Dacia, Dorobanţi), cât şi în perimetrul cunoscut sub numele de Centru Civic (Unirii, Alba Iulia, Decebal)
Există şi garsoniere care costă mai mult decât o casă, cu tot cu curte, undeva la câteva zeci de kilometri de buricul târgului. De exemplu, o garsonieră dublă, de 60 de metri pătraţi, pe strada Radu Beller este evaluată la 99.000 de euro.
Iar cea mai piperată costă 130.000 de euro. Este chiar în Piaţa Unirii, de la balcon vezi cea mai mare fântână din zonă, iar proprietarul o descrie simplu: excepţională!
Antena3