Antena 3 CNN Economic Imobiliare 100% ţeapă: Câştigătorii apartamentelor de la OTV riscă să fie daţi afară

100% ţeapă: Câştigătorii apartamentelor de la OTV riscă să fie daţi afară

100% ţeapă: Câştigătorii apartamentelor de la OTV riscă să fie daţi afară
12 Noi 2009   •   21:04

Persoanele care au câştigat apartamente în cadrul emisiunii "100% adevărat" de la OTV riscă acum sfie daţi afară din casă. La această situaţie s-a ajuns din cauză că firma Video Prod Industries, care se ocupă de producţia emisiunii, nu a plătit dezvoltatorului imobiliar contravaloarea apartamentelor oferite ca premii în fiecare săptămână.

Două milioane de euro neachitate de aproape două luni. Atât îi datorează S.C VideoProd Industries S.R.L dezvoltatorului imobiliar Domus Stil.

?Vreau să fac o informare legată de emisiunea transmisă pe OTV "sută la sută adevărat" care e de fapt suta la suta ţeapă. Şi la ce mă refer, la faptul că apartamentele care au fost achiziţionare de la noi nu au fost plătite?, a spus Ionuţ Negoiţă.

Potrivit contractului, săptămânal un număr de apartamente erau livrate de către dezvoltator către firma care produce emisiunea. Apoi, în săptămâna imediat următoare valoarea acestor apartamente trebuia achitată. Timp de o lună lucrurile au mers bine, iar până în acest moment 80 de apartamente trebuiau să fie deja livrate. Lucru care nu s-a mai întâmplat.

?După aproximativ 33 de apartamente preluate s-au oprit. din cele 33 de apartamente fiind achitate în jur de 16?, a declarat Ancuţa Ionescu, director general al Domus Stil.
Cu toate acestea, solicitarea de apartamente a continuat în lipsa achitării. Iar singurii care au de suferit sunt acei oameni care au participat la concurs şi acum se văd în situaţia de a fi evacuaţi din cauză că firma producătoare nu a achitat apartamentele pe care deja le-a oferit ca premiu.
Dacă în termen de o săptămână firma producătoare a emisiunii "100 % adevărat" nu va achita integral datoria către Domus Stil, dezvoltatorul va reintra în posesia apartamentelor.
Antena3

×
Subiecte în articol: otv
Citește mai multe din Imobiliare
» Vezi toate știrile din Imobiliare
Cele mai noi știri
Parteneri
x close