Antena 3 CNN Economic Guvernanţii au găsit soluţii pentru facturile românilor

Guvernanţii au găsit soluţii pentru facturile românilor

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru, a declarat, luni seară, că pachetul de măsuri pentru protejarea consumatorilor de energie după 1 aprilie va fi prezentat şi analizat în şedinţa de coaliţie de marţi.

261219573_906256530061745_6811925323478694193_n
de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Feb 2022   •   21:28

Beneficiarii mecanismului de plafonare şi compensare a facturilor de furnizare a energiei electrice pot solicita în continuare recalcularea facturilor începând cu luna noiembrie 2021, a declarat Cărbunaru.

Guvernul a demarat plățile către furnizorii de gaze și energie electrică

Guvernul României a demarat plăţile către furnizorii de gaze şi energie electrică în conformitate cu mecanismul de compensare stabilit de cadrul legal. "Aceste plăţi vor continua pe toată durata de implementare a măsurilor de protejare a populaţiei şi a economiei de efectele creşterii preţurilor la energie şi gaze naturale", a menţionat Dan Cărbunaru.

Soluţii pentru facturile românilor. Măsurile luate în calcul de guvernanţi

Purtătorul de cuvânt al Executivului a anunţat că liderii partidelor din coaliția de guvernare vor discuta, în ședința de marți, pachetul de măsuri care să protejeze în continuare toate categoriile de consumatori de energie și după 1 aprilie.

"În privinţa pachetului de măsuri care să protejeze în continuare toate categoriile de consumatori şi după data de 1 aprilie când vor expira actualele măsuri acest set de măsuri va fi prezentat şi analizat în şedinţa de coaliţie de mâine(marţi - n.red.)", a spus Dan Cărbunaru.

Declaraţiile au fost făcute la finalul ședinței de lucru pe tema protejării populației și economiei de efectele creșterii prețurilor la energie electrică și gaze naturale.

 

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close