Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri electrocasnice. Iti dotezi toata bucataria cu 2.465 de lei

eMAG reduceri electrocasnice. Iti dotezi toata bucataria cu 2.465 de lei

o_1c7jnu7s81g12aj61vmp1g13h67s.jpg
02 Mar 2018   •   18:17
eMAG reduceri electrocasnice. Magazinul emag.ro desfasoara in aceasta perioada o ampla campanie de reduceri la electrocasnice pentru bucatarie.
 
eMAG reduceri electrocasnice - Toate ofertele sunt AICI.
 
Toate electrocasnicele mari de care aveti nevoie intr-o bucatarie moderna sunt acum la reducere pe emag.ro: aragazele, frigiderele, cuptoarele cu microunde, masinile de spalat vase etc.
 
Am analizat oferta si am descoperit ca dotarea completa a unei bucatarii (cu frigider, aragaz, masina de spalat vase si cuptor cu microunde) are un pret excelent in aceasta perioada: 2.464,99 lei.
 

eMAG reduceri electrocasnice - aragaze

 
1. Aragazul Hansa FCGW51090, cu 4 arzatoare, pe gaz, de 50 de cm, are o reducere de 39% in campania eMAG reduceri electrocasnice.
Aragazul face parte din clasa energetica A si are butoane elegante si ergonomice care va permit sa mentineti curat panoul de comanda. Capacul emailat este foarte durabil si ofera siguranta si confort. 
  
De asemenea, aragazul are rotisor. Aceasta functie deosebit de utila permite prepararea carnii pana la obtinerea unei cruste crocante, aurii. Aceasta este recomandata in special in cazul prepararii carnii de pasare. Pentru obtinerea unor rezultate optime, este recomandata utilizarea rotisorului impreuna cu grillul sau utilizarea grillului si a functiei de incalzire in partea superioara (super rotisor). 
 

eMAG reduceri electrocasnice – aragaze Hansa

 
Datorita structurii deosebit de netede a smaltului, curatarea aragazului se realizeaza rapid, usor si eficient. Nu trebuie decat sa turnati o jumatate de litru de apa in tava pentru copt, sa o introduceti in cuptor, sa setati temperatura la 50 °C in modul conventional si durata la 30 de minute. Alternativ, turnati apa si activati de pe afisaj functia de curatare. Odata ce aburul a patruns in interiorul reziduurilor de pe peretii cuptorului si le-a inmuiat, le puteti sterge cu o laveta umeda sau cu un burete pentru a obtine o suprafata stralucitoare, fara urme de murdarie. 
  
Lumina din partea posterioara a cuptorului asigura o vizualizare clara a preparatului din interiorul acestuia. 
 
Datorita designului aragazului, geamurile din sticla pot fi demontate cu usurinta de pe usa, fara a mai fi necesara demontarea intregii usi. Datorita celor doua cleme din partea superioara a usii, nu mai este necesara utilizarea de scule, iar demontarea poate fi efectuata chiar de dumneavoastra. Aceasta va permite sa mentineti cu usurinta curatenia geamului usii cuptorului dumneavoastra.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri electrocasnice - Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri electrocasnice – cuptoare cu microunde

 
2. Un cuptor cu microunde Daewoo KOR-6S20K , de 20 de litri, 700 W, mecanic, are o reducere de 41% in cadrul campaniei eMAG reduceri electrocasnice.
 
Acest cuptor cu microunde are o capacitate generoasa de 20 litri si, avand microunde de inalta frecventa, ofera o incalzire uniforma in intreaga cavitate a acestuia.
 

eMAG reduceri electrocasnice – cuptoare cu microunde Daewoo

 
Datorita noului ghidaj cu 3 brate al platanului si a pozitionarii mai joase a acestuia, vasele incalzite in cuptorul cu microunde Daewoo vor avea o stabilitate mai mare decat in cazul cuptoarelor cu microunde cu ghidaje clasice.
 
Datorita cavitatii mai mari a acestui cuptor cu microunde Daewoo puteti introduce in interiorul acestuia un vas mai mare decat in cazul cuptoarelor cu microunde anterioare. Aceast vas poate avea un diamentru de pana la 280mm.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri electrocasnice - Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri electrocasnice – masini de spalat vase

 
3. Un alt aparat electrocasnic extrem de util in bucatarie este masina de spalat vase Arctic DFSA60W1, cu 12 seturi, 5 programe, clasa A+ de eficienta energetica, de 60 de cm, care are o reducere de 36% in campania eMAG reduceri.
 
Masina de spalat vase ofera un consum optim de energie electrica, mai redus decat la clasa A. Te bucuri de functiile masinii tale, cu un consum mai eficient! Aceasta masina de spalat vase garanteaza un consum moderat chiar si atunci cand vasele au nevoie de uscare.
Permite incarcarea a 12 seturi complete de vesela, ideale pentru 12 persoane. Alegi capacitatea potrivita nevoilor tale si ale familiei tale.

eMAG reduceri electrocasnice – masini de spalat vase Arctic

 
ECO 50 este un program ideal pentru utilizarea zilnica, destinat curatarii vaselor cu un grad mediu de murdarie. Beneficiezi si de programul EFICIENT 58’, un program de spalare la temperatura inalta ce ofera vase perfect curate, in numai 58 de minute.
 
La sfarsitul programului, vasele sunt uscate prin intermediul unui curent de aer cald distribuit uniform in interiorul masinii. Vasele tale vor fi uscate si gata pentru o noua folosire intr-un timp foarte scurt.
 
Iar programul EXPRES 30' curata vasele cu un grad redus de murdarie in doar 30 de minute, cu un consum redus de apa si energie.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri electrocasnice - Toate ofertele sunt AICI.
 

eMAG reduceri electrocasnice – frigidere Albatros

 
4. Din campania eMAG reduceri electrocasnice nu lipsesc frigiderele.
 
Un pret excelent are frigiderul Albatros FA28+, de 212 litri, clasa A+ de eficienta energetica, inaltimea 143 de cm, cu 3 ani garantie. Frigiderul beneficiaza de o reducere de 22%.
 
Congelatorul are un volum net de 41 de litri, iar volum frigiderului este de 171 de litri. Consumul este de 226 de kWh/an.
Frigiderul are 4 rafturi din sticla, sistem de dezghețare automat, 4 suporturi pe usa si doua compartimente de legume si fructe.
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri electrocasnice - Toate ofertele sunt AICI.
 
Foto: 089photoshootings / pixabay.com

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close