Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Zeolit Spectrum, dispozitiv medical natural

Zeolit Spectrum, dispozitiv medical natural

Cu ajutorul tehnologiei moderne si a inovatiei, piata suplimentelor alimentare s-a extins foarte mult in ultimii ani, oferind consumatorilor o gama larga de produse pentru sustinerea sanatatii si a bunastarii.

New Project - 2023-03-06T132153.406
de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Mar 2023   •   13:22

In categoria produselor pentru detoxifiere (atat de necesara in ziua de azi) la fel, sunt foarte multe produse. Cum sa alegem cel mai bun produs, care intr-adevar sa faca ce zice? Sa fie eficient si sa ne simtiti multumiti?

Un astfel de produs este Zeolit Spectrum, certificat ca produs medical natural. Un produs certificat ca dispozitiv medical se deosebeste de un supliment alimentar prin faptul ca are proprietati de tartare/vindecare. Nici unui suplimentel alimentar nu i se poate atribui calitati de tartare/vindecare/prevenire.

Nu orice zeolit=zeolite. Zeolit Spectrum contine zeolit de calitate farmaceutica, purificat si dublu activat printr-un procedeu unic, patentat. Astfel, Zeolitul Spectrum contine astfel singurul zeolit avizat pentru administrare interna!

Acest produs este destinat pentru:

- detoxifierea organismului de metale grele, toxine, aditivi alimentari, pesticide, reziduuri medicamente, poluanti, etc

- consolidarea peretelui intestinal permeabil

- cresterea sistemului imunitar, ca efect indirect. Daca numarul de substante nocive scade, creste imunitatea!

Beneficiile Zeolit Spectrum sunt multiple, iar acestea includ:

  • Detoxifierea organismului: Zeolit Spectrum are capacitatea de a lega in mod selectiv doar metalele grele, toxinele si alte substante daunatoare din organism si de a le elimina pe cale naturala, participand astfel la reglarea tuturor proceselor din organism

  • Sustine sistemului imunitar: Zeolit Spectrum reduce semnificativ stresul oxidative.

  • Sanatatea pielii. In cazul acneei de exemplu, nu este suficienta tratarea acesteia doar la suprafata. Acneea este expresia unei dereglari la nivelul hormonilor si a unui nivel mare de toxine din interiorul organismului.

  • Terapii oncologice: Zeolit Spectrum este de mare ajutor in aceste situatii, creste rezistenta organismului la substantele radio si chimioterapice.

  • Boli inflamatorii intestinale: Zeolit Spectrum intareste intestinul permeabil (boala omului modern) asociat cu simptome precum balonari, reflux, arsuri, diaree sau constipatie. De asemenea, un intestin permeabil este asociat cu afectiunile inflamatorii intestinale, precum boala Crohn si colita ulcerativa.

  • Sanatatea ficatului: Ca efect ‘’secundar’’ indirect, prin curatarea eficienta a organismului, Zeolit Spectrum sustine in mod direct si eficient functia ficatului. Toti parametrii ficatului, se imbunatatesc semnificativ inclusiv trigliceridele.

 

Primele semne pentru un nivel marit de toxine in organism: lipsa de vitalitate, oboseala cronica, lipsa de concentrare, memorie slabita, imunitate slaba. Tu ai vreunul din semne?

In concluzie, probabil ca ca cel mai bun lucru pe care puteti sa il faceti pentru propriul corp, este eliminarea substantelor nocive.

ZeolitulSpectrum este disponibil sub forma de capsule/pulbere si este recomandat sa fie luat zilnic timp de minim 12 saptamani. Nu are efecte secundare, dimpotriva, foarte multe beneficii. Este important sa urmati instructiunile de pe eticheta si sa nu intrerupeti tratamentul.

Puteti comanza Zeolit Spectrum la cel mai bun pret de aici epret.ro

×
Subiecte în articol: advertorial
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close