Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Un brad artificial modern de Crăciun arată bine

Un brad artificial modern de Crăciun arată bine

răciunul are o varietate de simboluri. Fără îndoială, bradul de Crăciun este unul dintre cele mai memorabile. Poate fi și natural, dar nu veți greși chiar dacă veți cumpăra unul artificial. Dimpotrivă, aceste modele sunt mai bune din multe puncte de vedere.

un brad artificial modern de craciun arata bine
Un brad artificial modern de Crăciun arată bine
de Redacția Antena 3 CNN    |    22 Iul 2022   •   21:10

Crăciunul are o varietate de simboluri. Fără îndoială, bradul de Crăciun este unul dintre cele mai memorabile. Poate fi și natural, dar nu veți greși chiar dacă veți cumpăra unul artificial. Dimpotrivă, aceste modele sunt mai bune din multe puncte de vedere.

SUNT DE NEDISTINȘI FAȚĂ DE CEI NATURALI

Mulți oameni preferă brazii naturali în locul celor artificiali. Cel mai frecvent motiv este de obicei aspectul. Este adevărat că brazii originali din plastic nu arătau foarte aproape și aproape că nu semănau cu modelul lor real. La acea vreme, era logic să se ajungă la un exemplar natural, pentru că diferența era cu adevărat uriașă.

Cu toate acestea, vremurile s-au schimbat și brazii artificiali de astăzi sunt adesea mult mai drăguți decât cei originali. În plus, este posibil să le obțineți în mai multe versiuni. Acestea pot diferi unele de altele nu numai prin dimensiunile lor, ci și prin densitatea crenguțelor sau a culorii. De exemplu, brazii cu acoperire albă care imită zăpada sunt din ce în ce mai solicitați.

NU CAD DE PE EI ACE

Cu toate acestea, nu numai proprietățile vizuale spun mai multe despre un brad artificial. Există și alte argumente pentru a-l cumpăra. Acestea includ stabilitatea. Fiecare brad de Crăciun din plastic are propriul său suport. Uneori fixarea unui pin mic sau a unui molid natural în camera de zi necesită cu adevărat multă muncă.

De asemenea, acele nu cad de pe cei artificiali. Pare un lucru banal, cel puțin pentru o persoană care nu a avut niciodată un brad natural acasă, dar este o mare problemă. Până la sfârșitul sărbătorilor, copacul rămâne adesea doar un ciot gol.

MULT MA AVANTAJOS LA PREȚ

Brazii artificiali de calitate nu se vând pentru cățiva lei. Pe de altă parte, aceștia sunt adesea mult mai ieftini decât exponatele în direct. În plus, versiunile artificiale pot fi folosite nu doar o singură dată ci și de zece ori, în timp ce o pepinieră forestieră este o afacere o singură dată.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close