Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Tulum, oraș cu mare încărcătură istorică devenit atracție turistică foarte căutată

Tulum, oraș cu mare încărcătură istorică devenit atracție turistică foarte căutată

Faptul că Tulum începe să câștige tot mai multă popularitate pe plan turistic nu mai este un secret.

tulum un oras cu mare incarcatura istorica devenit atractie turistica foarte cautata
Tulum – un oraș cu mare încărcătură istorică devenit atracție turistică foarte căutată
de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Mar 2023   •   11:00

Frumusețile sale naturale, poziționarea avantajoasă în Peninsula Yucatan, dar și multiplele comori ascunse pe plaje ori în culturile impresionante de vegetație din jur sunt doar câteva dintre motivele care te vor convinge că merită să petreci măcar câteva zile aici.

Dacă secretele civilizației Maya sunt un subiect care te pasionează și vrei să descoperi mai multe informații istorice chiar de la fața locului, în timp ce te bucuri de o locație exotică de vis, un sejur de vacanță în Tulum poate fi opțiunea ideală pentru tine în 2023.

De ce este Tulum o destinație atât de apreciată de turiști din toată lumea?

Acest oraș este considerat la ora actuală punctul care păstrează cel mai bine urmele civilizației mayașe care a populat zona. Aici vei întâlni ruine ale clădirilor impresionante la fiecare pas, în timp ce tradiții, stiluri arhitecturale și practici culinare sunt păstrate și în prezent. Tulum este o oază nesfârșită de istorie care este considerată o adevărată comoară de oricine ajunge aici.

Dincolo de aceste aspecte, destinația este foarte atractivă și din punct de vedere climatic și al poziționării geografice. Poziționat la malul Mării Caraibelor conturează un loc ideal pentru plajă și sporturi nautice, în timp ce peisajele sunt parcă pictate în orice moment al zilei.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Lista de posibilități de petrecere a timpului este nesfârșită, așa că poți începe prin a te avânta în ochiurile de apă cristalină situate în mijlocul junglei, numite Cenote, sau să descoperi fauna impresionantă. De-a lungul plajelor poți participa la sesiuni de sporturi nautice și să admiri recifurile colorate de corali unice în lume, ori să te bucuri de clipe de magie pură creată de mare. Petrecerile de noapte sunt o adevărată atracție aici și la fel și Holistika, doar că la extrema opusă. Te poți înscrie la sesiuni de meditație profundă în grupuri organizate în temple pentru curățare spirituală.

Mexicul este renumit și pentru răsfățul culinar care te așteaptă la fiecare pas și pentru băuturile specifice foarte gustoase. Motivele care transformă acest mic oraș mexican într-un punct foarte fascinant sunt multe, însă le vei putea descoperi pe toate doar în momentul în care vei păși pe aceste tărâmuri.

Descoperă ofertele de vacanță în Tulum propuse de LGT

În ultimii ani piața turistică a înflorit, ceea ce înseamnă că hoteluri și resorturi de lux au fost construite spre satisfacerea preferințelor și nevoilor tuturor vizitatorilor. Echipa Let’s Go Travel a analizat oferta și, în funcție de experiențele clienților și de lista de facilități propuse de fiecare punct de cazare în parte, a conturat pachete de vacanță foarte avantajoase pentru tine dintre care să alegi după propriile dorințe și așteptări.

Bahia Principe Grand Coba este un loc în care atenția la detalii primează pentru a te simți ideal. De la camere spațioase și luminoase la zone comune unde te așteaptă zeci de metode de relaxare, totul este gândit în așa fel încât să îți ofere o experiență excepțională. Hotelul de 5* este completat de un restaurant care servește preparate delicioase, un bar propriu, teren de tenis, un centru de fitness, un club de noapte și multe altele, iar pentru 7 nopți în regim All Inclusive va trebuie să plătești doar 1395 EUR de persoană.

O altă propunere către care te poți orienta este Ocean Maya Royale Adults Only, locul perfect pentru o escapadă în cuplu sau doar cu prietenii, oferind toate condițiile pentru asta. Situat la malul oceanului, propune numeroase oportunități nautice, dintre care admirarea celui mai mare recif de corali din lume este atracția principală, dar și zone desprinde din povești pentru relaxare. La cazare te așteaptă 2 piscine, restaurante cu specific internațional, multiple baruri, sală de fitness bine echipată şi teren minigolf, plus multe alte facilități. Aici prețurile încep de la 1790 EUR de persoană pentru 7 nopți.

Catalonia Riviera Maya Resort & Spa este locul perfect dacă vrei să experimentezi din plin viața mexicană cu influențe mayașe. De la modul în care este decorată și amenajată locația și până la propunerile de meniu, totul este conturat în așa fel încât să simți la fiecare pas că te afli în acest loc unic în lume. Dintre facilitățile de care te bucuri aici se remarcă centru spa, piscina cu bar, centrul de fitness, terenurile de tenis, zonele de sporturi nautice cu motor, numeroasele zone de servit masa, în tip ce peisajul este completat de fascinantele păduri de mangrove din jur. Costul pentru un sejur complet de 7 nopți pornește de la 1865 EUR de persoană, dar poate fluctua în funcție de perioada aleasă.

De ce să alegi agenția Let’s Go Travel?

Anii de experiență din spatele conturării unor oferte cât mai avantajoase își spun cuvântul în opțiunile de vacanță pe care le poți accesa acum. Ai șansa să călătorești peste tot în lume cu minim de efort și costuri reduse atât timp cât alegi din timp destinația și comunici deschis cu agentul tău. De asemenea, orice risc, problemă sau impediment care ar putea apărea pe parcurs, de la anulări sau întârzieri ale zborurilor, neînțelegeri la cazare, taxe suplimentare și nu numai, vor fi remediate instant fără ca liniștea și bunăstarea ta să fie afectate.

Visează, călătorește și povestește despre ce are Mexicul mai frumos de oferit în aceste locuri magice peste care pare că timpul nu a trecut!

×
Subiecte în articol: advertorial
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close