Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Trăiește o viață luxuriantă ca la Hollywood, chiar aici, în România. În complexul rezidențial de lux ONE66

Trăiește o viață luxuriantă ca la Hollywood, chiar aici, în România. În complexul rezidențial de lux ONE66

Pentru că da, si aici există oameni care pun preț pe calitate, își doresc să ducă rafinamentul la un alt nivel și să ofere spații la fel de luxuriante precum în Dubai, New York sau alte orașe de top din lume, chiar în spațiul tău de acasă.

traieste o viata luxurianta ca la hollywood chiar aici in romania in complexul rezidential de lux
Trăiește o viață luxuriantă ca la Hollywood, chiar aici, în România. În complexul rezidențial de lux ONE66
de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Feb 2023   •   14:05

Dacă nu crezi că este posibil, înseamnă că nu ai pășit încă în complexul rezidențial de lux ONE66, un ansamblu rezidential Brasov , unde o echipa de arhitecți și constructori au conlucrat în cele mai mici detalii, în a-ți oferi un astfel de spațiu, aici, acasă.

Un complex rezidențial inedit - unic în piața locuințelor de lux din România

Un complex inedit, așa cum nu ai mai văzut până acum în România, ce tinde să devină un etalon pe piața locuințelor de lux din țara noastră.

Cu o peisagistică de Hollywood, datorită locației sale, la poalele tâmpei în Brașov, acest complex îți oferă unități locative cu caracteristici nemaiîntâlnite la nivel local, spații interioare și exterioare remarcabile construite din materiale de la cei mai prestigioși producători la nivel mondial. Aspecte care se regăsesc doar în proiectele de marcă din Dubai și New York.

Complexul ONE66 este un întreg Univers de lux care satisface cele mai exigente preferințe găzduind astfel o comunitate exclusivistă ce se va bucura de toate facilitățile incluse în acest proiect la cele mai înalte standarde, aici pe pământ românesc.

Apartamente cu caracteristici de lux extraordinare

Apartamentele complexului ONE66 se împart în trei tipologii, toate oferindu-ți aceeași calitate, confort, spații impresionante, detalii incantatoare și siguranță.

Apartamente premium

O dată ce ai pășit în locuința ta din acest complex, te simți ca și când viața pe care o meriți a devenit realitate.

Înălțimi interioare cu mult peste medie, o spațialitate încântătoare, detalii impresionante, culori naturale alese cu gust, suprafețe vitrate imense, balustrade de sticlă și elemente de calitate de la mobilier, la design, toate te așteaptă la fiecare pas chiar în locuința ta de lux.

Apartamente Elevated Experience

Dacă vrei să ai parte de o experiență și mai luxoasă, aceste apartamente aflate la etajele superioare ale complexului îți oferă peisaje superbe indiferent de sezon.

Dotările superioare precum sistemul Smart home care este integrat cu Amazon Alexa, sistem de aer condiționat cât și elementele de design și obiectele sanitare de calitate superioară sunt doar o parte a dotărilor care fac diferența între un apartament Premium și un apartament Elevated Experience în Universul ONE66.

Penthouse-uri

Pentru că, ce este mai bun lăsăm întotdeauna la final, proiectul ONE66 oferă celor mai pretențioși și exigenți locatari unități Penthouse care oferă accesul la un peisaj cu imagini pur și simplu extraordinare. O incursiune în paletarul naturii de la poalele Tâmpei care se află permanent în raza ta vizuală în aceste apartamente.

Situate la ultimul etaj al complexului acestei apartamente îți oferă un real privilegiu la care tu vei avea acces oricând, de pe o terasă generoasă de 124,08 m, în care poți găzdui petreceri alături de prieteni, cine de vis în familie, sau pur și simplu un moment de relaxare și de încântare cu priveliștea din fața ta.

Spații exterioare luxuriante

Dacă credeai că asta este tot, de fapt frumusețea acestui proiect începe chiar de când ai pășit pentru prima dată în universul ONE66.

Luxurianța spațiilor exterioare, generozitatea parcurilor și curților private bogate în vegetație, care te vor deconecta de la stresul zilnic, cât și priveliștea impresionantă a Tâmpei și Dealului Verde, te vor face să simți că ești într-o locație exotică în fiecare moment cu toate că ești pe pământ românesc.

Comunitate exclusivistă cu un nivel înalt de valori

Dar aici, nu doar spațiul contează ci și comunitatea.

Pentru că oamenii care fac parte din acest Univers sunt oameni cu un alt statut social, cu aceleași interese ca și ale tale, alături de care te vei simți în siguranță și vei avea parte de acei vecini cu un nivel înalt de valori, oamenii cu care vă iubi să intri în conexiune.

Facilități de top

Pe lângă toate facilitățile interioare, în acest proiect ți se pun la dispoziție toate acele facilități de care ai nevoie pentru o viață de calitate și un confort uimitor, cât și pentru a te simți în siguranță în fiecare moment.

De la pază permanentă, la centre de încărcare pentru mașinile electrice, sală de fitness, restaurant și cafenea, salon de înfrumusețare, terenuri de joacă și spații pentru copii cât și acces facil la noul concept al magazinului Kaufland, toate te așteaptă în acest loc exclusivist pe care merită să îl experimentezi acasă.

Locație de excepție

Localizat în Zona 1 a Brașovului, pe strada Mihai Viteazul Nr 166, complexul rezidențial de lux ONE66 este ferit de traficul urban intens și de aglomerația orașului, fiind situat într-o zonă centrală fără clădii înalte care ți-ar putea restricționa priveliștea relaxantă a Tâmpei sau mai bine zis, acea priveliște asemănătoare celei de la Hollywood.

×
Subiecte în articol: advertorial
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close