Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Traian Aurelian Iacob, nominalizat Business Elite Awards 2022 40 under 40

Traian Aurelian Iacob, nominalizat Business Elite Awards 2022 40 under 40

Acum 15 ani, un tânăr își începea călătoria anteprenorială în domeniul turismului. Traian Aurelian Iacob, care la origine este economist, se află astăzi printre cei mai de succes oameni de afaceri din Europa, poziție în care a ajuns doar prin muncă constantă, răbdare și evoluție.

traian aurelian iacob nominalizat business elite awards 2022 40 under 40
Traian Aurelian Iacob, nominalizat Business Elite Awards 2022 40 under 40
de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Oct 2022   •   14:15

În acești ani de când își desfășoară activitatea în turism, a reușit mereu să se reinventeze pe el și mai ales brand-ul său, transformându-l într-o platformă care facilitează rezervarea vacanțelor online. Totodată, managerul general ROJU TRAVEL a dorit ca site-ul să ofere servicii de calitate, profesionalism și flexibilitate, în așa fel încât iubitorii de călătorii să poată găsi un sprijin real în ceea ce privește organizarea unei vacanțe.

ROJU TRAVEL este o afacere care vine cu un avantaj de maximă importanță, facilitat de evoluția tehnologică, și anume faptul că le permite clienților să aibă acces la ofertele tuturor companiilor de charter din România, într-un singur loc. Cu alte cuvinte, utilizatorii vor putea vizualiza variante multiple de vacanțe în același loc (de exemplu: charter Egipt) și vor avea posibilitatea de a selecta opțiunea care le surâde din mai multe puncte de vedere. Anual, peste 3.800 de turiști aleg să se bucure de serviciile www.roju.ro, iar platforma permite rezervarea a peste 1.000.000 de cazări în locații diverse din întreaga lume. Totodată, pasionații de călătorii pot selecta din 18 chartere cu plecare directă din România.

Dragostea pentru acest domeniu a apărut încă din perioada liceului, când Traian a organizat o excursie în capitală reușind să-și ghideze cei 14 colegi prin unele cele mai cunoscute atracții turistice din București. Ulterior, după finalizarea facultății, el primește o sarcină importantă de la părinți preluând afacerea de familie, pe care reușește în scurt timp să o transforme într-o activitate de turism și transport de persoane. Proaspătul absolvent a văzut o oportunitate la momentul respectiv și nu a ezitat să o exploateze așa cum a considerat el mai bine. Spiritul antreprenorial a rămas unul dintre marile avantaje ale omului de afaceri, motiv pentru care ori de câte ori a avut ocazia, acesta a profitat de fiecare ușă pe care universul i-a deschis-o.

Anii de muncă depuși de Traian Aurelian Iacob și-au arătat roadele pentru că a fost nominalizat la Business Elite Awards 2022 40 under 40, unul dintre cele mai prestigioase evenimente de business din lume. Acesta este dovada clară a faptului că poți face orice prin pasiune, dedicare și responsabilitate.

Smile, Relax, Enjoy ROJU.ro!

×
Subiecte în articol: advertorial
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close