Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Tot timpul este mai bine să cumperi nou

Tot timpul este mai bine să cumperi nou

Stim cu totii ca decizia de a cumpara o proprietate este ceva ce trebuie foarte bine analizat si planificat.

tot timpul este mai bine sa cumperi nou
Tot timpul este mai bine să cumperi nou
de Redacția Antena 3 CNN    |    05 Oct 2022   •   10:14

La urma urmei, sunt implicate multe aspecte, precum forma de plată, ce zona privată va fi deservită, dacă locația este bună, dacă apartamentul are o poziție bună față de soare și așa mai departe.

O altă întrebare care poate apărea este direct legată de decizia de a cumpăra o proprietate nouă sau uzată. Chiar dacă valoarea unui apartament folosit poate fi mai mică, este important să cântăriți toate argumentele pro și contra care apar când doriți să faceți schimbarea, întrucât modificările și actualizările apartamentului vechi achiziționat pot avea în final un cost mult mai mare.

Când cumpărăm un produs nou, ne așteptăm să fie în stare mai bună în comparație cu produsul folosit. Cu un apartament principiul este același. Tot ceea ce face parte din componentă unei noi proprietăți, cum ar fi proiectarea arhitecturală, instalațiile electrice și sanitare, este pus la dispoziția noului rezident. Prin urmare, șansele de a avea o problema sunt mult mai mici.

Și ca majoritatea bunurilor noi, o proprietate are o perioadă de garanție. Această înseamnă că firma responsabilă de aceasta poate fi chemată să repare orice defecțiune, dacă reparația este responsabilitatea voastră.

Mai puțină durere de cap cu renovări 

Chiar dacă ai nevoie sau dorești să efectuezi niște renovări în proprietatea ta, acest lucru se poate întâmplă într-un mod mult mai liniștit și fără surprize, mai ales în ceea ce privește partea electrică și hidraulică. Achiziția directă de la un dezvoltator are de obicei niște garanții pe termen lung și companiile îl sprijină de obicei pe noul rezident în unele probleme pentru a facilita eventualele modificări, pe lângă faptul că au explicații mai clare asupra subiectelor. Site-ul imopedia.ro oferă apartamente noi în București la prețuri cu adevărat avantajoase!

Infrastructură optimizată și păstrată 

Apartamentele noi prezintă de obicei caracteristicile pieței cerute de consumatori în ultimii ani. Această variază de la unele modele de finisare la puncte de infrastructură mai bine planificate. În plus, finisajele proprietăților sunt mai noi și cel mai probabil realizate cu materiale mai tehnologice. Asta înseamnă mai multă calitate pentru casă, pe lângă un timp mai lung de conservare și mai multă rezistență pe care o va avea proprietatea în raport cu timpul și clima.

Apreciere mai mare 

Indiferent dacă închiriezi și vinzi noua proprietate, noile apartamente apărute pe piață sunt incontestabil mai apreciate pentru că au mai puțin timp de uzură naturală și au finisaje, cum ar fi culorile pardoselii, faianța și vopseaua conform tendințelor actuale ale pieței, pe lângă, bineînțeles, cele mai moderne tehnologii de condominiu.

Finanțare ușoară 

Cumpărarea unui apartament nou și gata de utilizat este un semn pentru mai multe avantaje pentru ține și buzunarul tău. Acest lucru se datorează faptului că poți negocia atât cu firma de construcții sau cu dezvoltatorul, cât și cu banca, și astfel să evaluezi care este cea mai bună situație pentru ține. Dar fii inteligent! Dobânda, deprecierea monetară, timpul de finanțare, printre altele, trebuie verificate pentru a nu avea surprize viitoare. Apartamentele rămân investiții imobiliare pe care este bine să le faci oricând!

×
Subiecte în articol: advertorial
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close