Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Top 5 produse ideale pentru începerea noului an universitar

Top 5 produse ideale pentru începerea noului an universitar

Se apropie inceperea noului an universitar, fapt pentru care trebuie sa incepoi sa achiztionezi toate produsele necesare acestuia.

top 5 produse ideale pentru inceperea noului an universitar
Top 5 produse ideale pentru inceperea noului an universitar
de Georgiana Adam    |    06 Sep 2022   •   16:49

Nu trebuie sa-ti lipseasca nimic esential pe parcursul facultatii, asa ca este ideal sa concepi lista de cumparaturi. 

Afla din randurile de mai jos care sunt produsele care nu trebuie sa-ti lipseasca din data de 1 octombrie. Este foarte important sa detii toate articolele de mai jos, fiindca toate au o importanta majora. 

Iată ce este ideal sa cumperi pentru inceperea noului an universitar:

  • Casti

Ai nevoie de o pereche de casti Samsung de la Altex.ro cu ajutorul carora sa asculti cursurile seara in pat, astfel incat sa le memorezi. Este recomandat sa te orientezi catre o firma producatoare de casti de calitate, astfel incat sa auzi cat mai bine ceea ce ti se preda. Doar in felul acesta, poti fi un student de nota 10. 

In plus, daca alegi o pereche de casti bune, ceilalti colegi de camin nu sunt deranjati de faptul ca inveti noaptea. Cu ajutorul unor astfel de casti, auzi doar tu ceea ce trebuie sa asculti, nu toti cei din jurul tau. 

  • Laptop

Daca vechiul laptop da semne sa se strice, cumpara altul nou, de care sa fii convins de calitatea lui. Este ideal sa detii un laptop calitativ, care sa te ajute sa scrii toate temele la timp si sa inveti toate informatiile necesare. 

Alege un laptop de dimensiuni mici, pe care sa-l poti lua la facultate usor. Nu te orienta catre un laptop de gaming, fiindca un astfel de model poate fi foarte greu de transportat. 

  • Ghiozdan

Ai nevoie de un ghiozdan bun in care sa-ti incapa atat pachetelul de facultate, apa si cafeaua, cat si caietele, agenda si laptopul. Este ideal ca pe langa toate acestea, sa-ti mai ramana loc de  un hanorac si o umbrela, ideala pentru zilele de toamna. 

Cu alte cuvinte, cel mai bine este sa alegi un model de ghiozdan spatios, care sa iti permita sa introduci in acesta toate cele necesare. 

  • Lampa de birou

Daca te concentrezi mult mai bine noaptea, decat ziua, ai nevoie de o lampa de birou, care sa te ajute sa inveti la ceas de seara. Este recomandat sa alegi o lampa flexibila, pe care sa o poti muta si orienta in orice directie doresti, fara prea mult efort. 

In plus, alege o lampa cu lumina neutra sau alba, care sa nu te oboseasca. Lumina galbena oboseste vederea foarte tare, iar acest lucru poate scadea semnificativ din nivelul de concentrare necesar studiului. 

  • Termos

Daca obisnuiesti sa te culci foarte tarziu, ai nevoie de un termos pe care sa-l umpli cu cafea, astfel incat sa poti fi la facultate la prima ora a diminetii. Multe dintre cursuri au loc in prima parte a zilei, asa ca cel mai bine este sa cumperi un termos de mari dimensiuni, in care sa-ti incapa o cafea lunga.

In cele din urma, tine cont de toate produsele enumerate mai sus, astfel incat sa incepi anul universitar cu zambetul pe buze, cu multa energie si dotat in totalitate. 

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close