Antena 3 CNN Economic Conținut plătit TOP 3 cărți interesante pe care să le citești anul acesta

TOP 3 cărți interesante pe care să le citești anul acesta

Cititul se află fără îndoială pe lista celor mai frumoase hobby-uri pe care le poți avea. Este un obicei sănătos, care susține dezvoltarea imaginației, creativității și a limbajului.

top 3 carti interesante pe care sa le citesti anul acesta
TOP 3 cărți interesante pe care să le citești anul acesta
de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Ian 2023   •   11:10

De asemenea, ajută la îmbunătățirea memoriei și a concentrării și oferă momente binemeritate de relaxare. Așadar, cititul devine o modalitate numai bună prin care poți elimina factorii de stres acumulați în timpul zilei.

Pentru anul 2023, de pe lista lecturilor pe care ar trebui să le bifezi nu au cum să lipsească titlurile thriller. Aprecierea pe care au căpătat-o de-a lungul timpului se datorează în primul rând felului în care este realizată scriitura. Cărțile thriller oferă numeroase avantaje cititorilor:

  • Susțin experiențele unice - Cărțile thriller sunt adesea pline de tensiune și acțiune - două elemente care pot oferi experiențe emoționante cititorilor. Chiar după primele pagini te vei lăsa captivat/ă de povestea intrigantă.

  • Facilitează îmbunătățirea gândirii critice - De cele mai multe ori, autorii de cărți thriller concentrează acțiunea în așa fel încât cititorul să se implice total în rezolvarea cazurilor. Fiecare capitol îți va oferi noi indicii pentru a desluși misterele întâlnite de-a lungul poveștii.

  • Oferă posibilitatea cititorilor de a înțelege mai bine lumea în care trăiesc - Multe cărți thriller abordează subiecte reale și cât se poate de interesante. Poate fi vorba atât de teme sociale, cât și politice, ceea ce oferă cititorului oportunitatea de a gestiona mai bine situațiile cu care se confruntă zilnic.

  • Stimulează dezvoltarea abilităților personale - Ți-ai imaginat vreodată că o simplă carte îți poate oferi șansa de a-ți îmbunătăți semnificativ felul de a fi? Prin lectură ajungi să-ți dezvolți capacitatea de a face față provocărilor și momentelor tensionate.

3 cărți thriller pe care trebuie să le citești

Dacă îți pregătești lista de cărți pe care vrei să le parcurgi în anul 2023, nu ai cum să ratezi următoarele titluri:

  1. Sabotorul de Andrew Gross - Bazat pe o poveste reală din timpul celui de-al doilea război mondial, Sabotorul are acea notă de extravaganță autentică, pe care toate cărțile thriller ar trebui să o aibă. Povestea se desfășoară în jurul anului 1943, când aliații și naziștii lucrau pentru a construi prima bombă atomică. Totul ia o întorsătură neașteptată când Kurt Nordstrum, un inginer din Oslo, decide să se împotrivească germanilor și să le saboteze misiunea.

  1. Un Basm – Stephen King - O lectură profundă, care îți va oferi mai mult ca sigur câteva lecții prețioase de viață. Romanul aduce în lumină povestea unui adolescent care moștenește o cheie către o lume paralelă. Acolo, binele și răul se luptă necontenit pentru a prelua întreaga putere. Charlie Reade este un adolescent care a trecut prin multe evenimente neplăcute. Cu un tată alcoolic și o mamă care a decedat într-un accident, Charlie e nevoit să ducă în spate povara maturității.

  1. Asasin american (Seria Mitch Rapp Cartea 1) - O lectură interesantă, presărată de aventuri palpitante și decizii luate la rece. Tocmai datorită firului epic electrizant, cartea s-a aflat mult timp în topul New York Times al celor mai bine vândute și apreciate titluri. Acțiunea îl are în prim plan pe Mitch Rapp care, în urma unui atentat terorist, își pierde logodnica. Mitch jură răzbunare și se antrenează pentru a deveni un asasin american de temut.

×
Subiecte în articol: advertorial
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close