Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Țeapă sau Mentorat în IT cu Cristian Dascălu

Țeapă sau Mentorat în IT cu Cristian Dascălu

țeapă atunci când cineva vrea ca tu să câștigi 10 000 euro lunar? Dacă zici da, nu are rost să continui să citești, fiindcă acest articol e despre muncă, asumare, seriozitate, IT, programatori, freelancing și mentorat. Un articol despre cum să faci bani, din ce te pricepi tu cel mai bine.

teapa sau mentorat in it cu cristian dascalu
Țeapă sau Mentorat în IT cu Cristian Dascălu
de Georgiana Adam    |    17 Dec 2021   •   14:27

Dacă crezi că 10 000 euro ar fi cam cât tu ai merita, atunci continuă să citești mai jos.

Libertate.init(), este un program de mentorat dezvoltat de către Cristian Dascălu și Raul Pop. Cristi este vlogger, programator și mentor în cadrul acestui program.

El are la bază o vastă experință în programare, a lucrat la Google și Facebook, dar s-a decis să se întoarcă în țară și să facă ceva constructiv pentru programatorii super valoroși de la noi.

Zis și făcut, s-au pus la masă și au pus bazele celui mai complex, util și autentic program de mentorat, aș zice unic pe piața românească. Programul de mentorat se adresează programatorilor cu experiență de minim trei ani și are ca scop trecerea de la angajat la freelancer de succes, cu câștiguri lunare conform valorii personale.

În decursul celor trei luni de mentorat, cursanții sunt susținuți astfel încât să își dezvolte abilitățiile sociale și de comunicare, învață cum să facă o negociere corectă, cum să se vândă, câți bani să ceară pentru munca depusă, învață cum să își găsească clienți calitativi.

Pe scurt, învață cam tot ce e nevoie pentru a porni în călătoria freelancingului, cu bagajele făcute corect.

Personal programul mi se pare foarte fain și extrem de util, fiindcă cu toții știm că la noi piața de muncă e slab plătită, iar oamenii ăștia din IT, au muncit și încă muncesc mult. Cu toții avem nevoie să fim răsplătiți conform muncii noastre și de ce să nu facem asta acolo unde suntem apreciați și putem lucra din liniște și confort personal. Freelancing-ul este pentru cei care nu au nevoie de șefi și program, e pentru cei ce își doresc mai mult de la viață, dar își asumă ceea ce își doresc, nu speră să pice din cer, în timp ce nu fac nimic înspre asta.

Munca înnobilează, iar faptul că programul de mentorat nu este nici ieftin și nici accesibil la scară largă, înseamnă că există calitate și există asumare a ceea ce se poate realiza. M-am uitat puțin peste review-urile clienților lor și am fost plăcut impresionată de excelența ce se transmite, cât și de entuziasmul freelancerilor.

Așadar dacă ești programator, programează-un call gratuit cu ei, aici!

Brandion Agency

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close