Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Te interesează cele mai noi modele de bluze în stil office? Vezi aici cămăși elegante de damă

Te interesează cele mai noi modele de bluze în stil office? Vezi aici cămăși elegante de damă

bluza mbgcollection.ro
Există nenumărate variante de încercat, dar cheia este bluza pe care o alegi | Sursă foto: mbgcollection.ro
de Georgiana Adam    |    01 Iul 2024   •   14:08

Lucrezi într-un domeniu în care trebuie să arăți impecabil, să fii mereu pusă la patru ace și fresh în același timp? Îți place să fii elegantă în orice zi și totuși nu vrei să te îmbraci prea sobru și clasic? Ei bine, iată un răspuns bun pentru tine! Vezi aici cămăși elegante de damă, cu cele mai șic imprimeuri și din materiale care îți vor îmbrățișa pielea.

Îți vom da, în plus, și numele unui magazin online de îmbrăcăminte pentru femei în care vei găsi modele noi, fabuloase, în vogă, pentru garderoba ta de muncă.

În ceea ce privește ținutele office, există variante și variante

Te poți îmbrăca foarte scump, dacă îți permite bugetul, de la unele dintre cele mai cunoscute case de modă. Poți alege articole vestimentare la reducere, din foste colecții impresionante de la branduri renumite, din outleturi. Sau poți alege și stilul și prețurile bune, pentru a achiziționa bluze de damă elegante, dintr-un magazin online cu produse de calitate precum MBG Collection.

Fiecare femeie, fiecare stil, fiecare buget și loc de muncă se asortează mai bine cu anumite haine și anumite surse de cumpărare. Ideea de haine de muncă pentru femei în 2024 este variată. Nici măcar două joburi nu sunt la fel, ce să mai zicem de companii. Asta presupune și ideea că fiecare domeniu va aborda ținuta profesională într-un anumit mod.

Însă cu un lucru putem cădea cu toții de acord. În ceea ce privește construirea unei garderobe cu vestimentații de lucru, fiecare dintre noi trebuie să dețină cel puțin o cămașă de calitate. Clasica bluză care se încheie cu nasturi reprezintă o piesă esențială în dressing, o piesă de la care pot porni nenumărate outfituri elegante, cu personalitate. O poți purta de sine stătătoare sau cu un sacou pe deasupra. Cu pantaloni eleganți sau cu o fustă office.

Există nenumărate variante de încercat, dar cheia este bluza pe care o alegi. O cămașă simplă, albă, de exemplu, poate fi asortată la o fustă creion sau cu o pereche clasică de blugi. În multe medii de lucru din ziua de azi, casual e noul formal. Te poți îmbrăca lejer cu ceva smart casual și totuși să arăți bine și cât se poate de serioasă. Nu e nevoie să te îmbraci zilnic la costum sau cu pantofi cu toc pentru a fi din poveste.

Vezi aici cămăși elegante de damă, la MBG Collection pe site

  • Cămașa albă clasică - piesa statement pentru ținute office de efect

Fiind una dintre cele mai versatile bluze pentru femei, aceasta poate fi purtată ușor cu orice. De la culori diverse, la accesorii masive, la pantaloni drepți sau fuste midi, sandale cu toc și pantofi de inspirație masculină. Alege-ți stilul și ideea de stilizare și o poți utiliza chiar și în fiecare zi a săptămânii dacă vrei să faci un mic experiment.

La fel ca modelul pe alb, și o camasa neagra dama va completa un look office demn de fiecare zi la birou.

  • Cămașa colorată - o pată de culoare și de inspirație

Vezi aici camasi elegante dama din colecția MBG Collection, bluze care te vor ajuta să fii mai creativă și să-ți meargă mintea bine în ziua de lucru. În plus, poate avea un efect și asupra stăriii tale de spirit. Alege modele roz, olive, lila sau bleu și vezi ce diferență vei simți.

  • Cămașa cu imprimeuri wild - când vrei să îndrăznești mai mult

Știi că se spune că nu haina îl face pe om. Însă, aceasta îl ajută foarte mult. Atunci când te îmbraci cu ceva mai îndrăzneț, faci o declarație nu numai de stil, ci și de personalitate. Purtând o cămașă cu imprimeu animal print, de exemplu, vei transmite un mesaj important - acela că ești sigură pe tine și știi ce meriți și cum poți obține acel lucru prin propriile puteri.

În colecțiile stilate și atent alese ale magazinului online MBG Collection vei găsi unele dintre cele mai inedite și în vogă cămăși elegante și office din acest an. Alege să arăți bine și să te simți bine purtând ceea ce te definește!

×
Subiecte în articol: advertorial
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
România a fost măturată de furtuna care a făcut ravagii și în vestul Europei
x close