Antena 3 CNN Economic Conținut plătit De la succesul britanic la noul capitol românesc cu CazinoExpert România

De la succesul britanic la noul capitol românesc cu CazinoExpert România

Povestea a început în Marea Britanie, unde specialiștii au reușit să inoveze modul în care s-au raportat la jucători, arătându-le că le pasă.

New Project (3)
De la succesul britanic la noul capitol românesc cu CazinoExpert România
de Georgiana Adam    |    26 Iul 2023   •   12:38

Urmând succesul de pe piața din Marea Britanie, experții consideră că pot aduce un plus de valoare și în România.

CazinoExpert, noua platformă de pe piața din România

Se inaugurează, așadar, proiectul Cazino Expert, o platformă dedicată pasionaților de jocuri de noroc care vor beneficia de o largă varietate de recenzii ale unor cazinouri online licențiate.

Timp de 7 ani, specialiștii au răspuns tuturor nevoilor jucătorilor din Marea Britanie, oferindu-le cele mai bune noi bonusuri de pe piață, alături de ghiduri și recenzii obiective și bine structurate despre cazinourile online din această regiune. Noul proiect CazinoExpert se îndreaptă în aceeași direcție și se preconizează a fi unul dintre cele mai de încredere site-uri de recenzii pentru cazinourile din România.

Jucătorii autohtoni vor avea oportunitatea de a intra în contact cu zeci de recenzii ale celor mai populare cazinouri din România și vor avea șansa să găsească bonusuri pe placul lor, menite să adauge un plus de distracție și profit experienței de cazino.

Specialiștii CazinoExpert vor analiza această industrie în totalitate, scoțând la iveală atât cele mai bune strategii pentru jocurile de noroc, cât și sfaturi mai puțin menționate pe alte site-uri de specialitate.

Piața din România este în ascensiune, așadar nu e surprinzătoare decizia de a lansa noul proiect CazinoExpert. Este nevoie de site-uri obiective și transparente cu jucătorii pentru o industrie precum cea a jocurilor de noroc.

Cum văd oamenii din spatele CazinoExpert lansarea acestui proiect?

CEO-ul, Ionuț Cătălin Marin, este entuziast și optimist în legătură cu noul proiect CazinoExpert. Experiența câștigată în această industrie adaugă un plus de încredere atât companiei, cât și oamenilor din spatele acesteia.

„Lansarea proiectului CazinoExpert reprezintă un punct important în istoria noastra, ca specialiști. Suntem conștienți de numele pe care ni l-am creat pe piața din Marea Britanie, și dorim să reproducem succesul de acolo și pe piața din România și, de ce nu, să mergem mai departe de atât. Suntem pregătiți să oferim jucătorilor un loc în care aceștia pot fi parte dintr-o comunitate unită și pot intra în contact cu informații utile de la oameni la fel de pasionați. Totodată, vom pune la dispoziția acestora cele mai bune și obiective ghiduri legate de jocurile de noroc, astfel încât experiența de la cazinourile online să nu mai fie niciodată neplăcută”. Ionuț Cătălin Marin a spus și că „Unul dintre obiectivele noastre este promovarea jocului repsonsabil, deoarece experiența neplăcută pe care am menționat-o anterior vine ca rezultat a tratării jocurilor într-un mod iresponsabil. Pe CazinoExpert vom inspecta toate opțiunile de JocResponsabil de la cazinourile online din România și vom oferi jucătorilor sfaturi pentru a rămâne în bugetul de joc.”

CazinoExpert.ro - un site modern și accesibil

Interfața site-ului a fost creată cu experiența utilizatorului în minte. Cei de la CazinoExpert au lansat un loc unde jucătorii pot intra de oriunde s-ar afla și de pe orice dispozitiv aleg. Site-ul CazinoExpert este bine optimizat și are o grafică ușor de înțeles. Navigarea pe CazinoExpert este fără întreruperi, paginile încărcându-se foarte rapid. Astfel, devine ușor pentru jucători să intre în contact cu cele mai noi promoții și oferte de la cazinourile de referință de pe piața din România.

CazinoExpert se asigură că fiecare operator menționat pe site operează în completă legalitate și oferă jucătorilor opțiuni de joc responsabil și securitate. Siguranța în mediul online este de o importanță critică, mai ales când vine vorba de operatori de jocuri de noroc. CazinoExpert înțelege acest lucru și oferă o perspectivă obiectivă asupra metodelor de securitate pe care cazinourile online le pun la dispoziția jucătorilor.

×
Subiecte în articol: advertorial
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close