Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Regăsește-ți starea de bine în Harghita! Rezervă o cazare la Băile Tușnad

Regăsește-ți starea de bine în Harghita! Rezervă o cazare la Băile Tușnad

Atunci când simți că este timpul pentru o vacanță, îndreaptă-ți privirile către una dintre cele mai frumoase zone din România. Județul Harghita te așteaptă cu locurile sale pitorești și pline de istorie.

harghita baile tusnad
Regăsește-ți starea de bine în Harghita! Rezervă o cazare la Băile Tușnad
de Georgiana Adam    |    12 Noi 2021   •   15:50

Una dintre cele mai vizitate locuri din județ este stațiunea Băile Tușnad.

Relaxare și sănătate

Traiul la oraș subrezeste, acționează ca un agent coroziv asupra sănătății.

Stresul este unul dintre factorii cei mai periculoși asociat cu traiul într-un oraș mare. Oricât ai încerca să-l eviți, de multe ori este imposibil.

De la statul cu orele în trafic, până la jobul solicitant, zgomotul și poluarea, toate acestea te afectează și îți influențează în mod negativ starea de sănătate, chiar dacă nu eșți conștient de asta.

Odată ce ai realizat acest lucru, tot ce-ți rămâne de făcut este să profiți de ofertele agențiilor de turism precum Christian Tour și să rezervi o cazare Baile Tusnad. Vei putea alege dintre variantele de cazare și îți vei putea planifica un sejur relaxant.

În plus, datorită faptului că stațiunea este străbătută de izvoare termale cu proprietăți terapeutice, vei putea beneficia din plin de efectele lor pozitive.

Dacă te gândeșți și la aerul proaspăt și revigorant, cu siguranță că nu-ți vei dori să fii în altă parte.

Atracții turistice

Dacă rezervi o cazare la Băile Tușnad, te vei putea bucura de tot ce are zona mai frumos de oferit. Iată câteva obiective turistice care nu trebuie ratate!

1. Lacul Sfânta Ana

Acesta este unul dintre cele mai vestite obiective turistice din zonă. Poți ajunge cu mașina, dar poți, de asemenea, să o iei la pas și să te bucuri din plin de piesajele minunate. Lacul Sfânta Ana este singurul lac vulcanic din sud-estul Europei. Se află la o înălțime de 950 m deasupra nivelului mării.

2. Tinovul Mohos

Acest obiectiv turistic este o turbarie, adică o mlaștina acidă în care materia organică se descompune foarte greu.

Acest loc unic în țară poate fi vizitat dacă îți rezervi o cazare la Băile Tușnad, care sunt în imediată apropiere a locației.

Aici vei întâlni specii deosebite de plante, precum cele insectivore, numite popular "roua cerului" din cauza substanței lipicioase asemănătoare cu roua, cu ajutorul căreia acestea prind insecte.

Tinovul este situat aproape de lacul Sfânta Ana, într-un crater geamăn al Masivului Ciomad. Aici vei putea merge doar însoțit de ghid și doar în grup organizat.

3.Mlaștina Borsaros

Aceasta este parte a sitului Natura 2000 Bazinul Ciucului de Jos.

Te vei putea delecta cu apă potabilă de o calitate excepțională, datorită multitudinii de izvoare de apă minerală bogată în sodiu, magneziu, calciu și hidrocarbonati.

Această acumulare de ape cu proprietăți deosebite a permis formarea unor habitate de mlaștini turboase. Rezervă o cazare la Băile Tușnad și descoperă specii rare de plante și animale din zona mlaștinii Borsaros. Ai posibilitatea să vizitezi zona individual sau în grup.

4.Belvederea de pe Piatra Șoimilor

Această zona deosebită îți oferă o priveliște spectaculoasă. Deasupra stațiunii Băile Tușnad se ridică turnuri stâncoase, accesibile, de pe culmile cărora poți vedea zona în toată amploarea și splendoarea ei.

Poți face drumeții pe cărarea marcată sau poți zăbovi la înălțime și îți poți “încarca bateriile” cu liniștea sălbatică a zonei.

Doar cu o cazare Băile Tușnad vei putea să descoperi minunățiile zonei. Apelează acum la Christian Tour și alege cea mai bună oferta de pe piață.

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close