Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Sfaturi pentru alegerea unui probiotic eficient pentru organism

Sfaturi pentru alegerea unui probiotic eficient pentru organism

În fiecare zi primim o mulțime de informații cu privire la diferite produse care pot contribui la sănătatea organismului nostru, produse sub formă de suplimente alimentare. Indiferent dacă vorbim despre mediul online sau despre reclamele la TV sau la radio, o mulțime de astfel de suplimente alimentare sunt recomandate pentru a menține sau a regăsi sănătatea organismului.

sfaturi pentru alegerea unui probiotic eficient pentru organism
Sfaturi pentru alegerea unui probiotic eficient pentru organism
de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Feb 2023   •   10:21

Foarte frecvent auzim despre importantă de a consuma probotice pentru a avea o imunitate puternică și pentru a preveni anumite probleme de sănătate.

Probioticele și rolul acestora

Când vorbim despre probiotice avem în vedere acele bacterii benefice pentru organism și care au rolul de a susține funcționarea sănătoasă și echilibrată a sistemului digestiv. Probioticele sunt parte din bacteriile benefice regăsite la nivelul organismului și care facilitează reglarea metabolismului pentru a absorbi nutrienți precum proteine și vitamine în urmă digestiei alimentelor.

Fără existența unei populații suficient de numeroase de astfel de bacterii benefice, organismul uman nu ar putea funcționa eficient.Probioticele pot fi găsite în lactate și în alimente fermentate. Însă datorită dietei specifice societății moderne, este mult mai dificil să găsim astăzi probiotice în aceste alimente datorită modului în care acestea sunt procesate.

Prin urmare este necesar consumul de probiotice sub formă suplimentelor alimentare care să ne ofere o sursă sigură de probiotice. Un astfel de produs din categoria probioticelor este MegaSporeBiotic PLUS.

Cum alegem suplimentul alimentar din categoria probioticelor

Datorită faptului că oferta de probiotice de pe piață suplimentelor alimentare este foarte numeroasă, trebuie să știi cum să alegi un astfel de produs care să fie eficient și care să îți aducă beneficiile dorite odată ce este introdus în dietă zilnică. Pentru a face alegerea potrivită nevoilor tale, este important să ai în vedere anumite criterii și aspecte.

Un prim aspect trebuie să fie problema pe care vrei să o rezolvi cu ajutorul probioticului respectiv. Datorită faptului că există o mulțime de bacterii care sunt mai eficiente sau mai puțin eficiente, în funcție de problema cu care te confrunți la nivelul tractului digestiv, trebuie să alegi acel produs care să fie eficient exact pentru ceea ce ai tu nevoie.

Un al doilea criteriu este bazat pe ingredientele care sunt folosite pentru respectivul probiotic. Trebuie să acorzi atenție etichetei pentru a te informa despre rolul fiecărui ingredient în parte și pentru a avea siguranță că nu ai reacții alergice la oricare dintre ingredientele produsului respectiv. În același timp este foarte important să înțelegi care este beneficiul fiecărui ingredient din compoziția suplimentului alimentar pe care urmează să îl cumperi.

Nu în ultimul rând alege produse de calitate. În acest sens este recomandat să alegi doar probiotice care sunt avizate de autoritățile competente și care dispune de certificările de calitate din domeniu. De asemenea recenziile altor persoane care au folosit respectivele probiotice pot să fie un criteriu pentru alegerea unui produs din categoria probioticelor sub formă de supliment alimentar.

MegaSporeBiotic PLUS – supliment probiotic pe baza de spori

Unul dintre probioticele naturale care pot ajuta la echilibrul florei intestinale este MegaSporeBiotic PLUS. Vorbim despre un produs realizat pe baza unui amestec bacili sporulati, carotenoizi și antioxidanți. Pentru mai multe informații și pentru comenzi, poți accesa megaspore.ro.

×
Subiecte în articol: advertorial
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close