Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Sezonul reducerilor la parfumuri dama. Alege-ți parfumul preferat la ofertă de Black Friday!

Sezonul reducerilor la parfumuri dama. Alege-ți parfumul preferat la ofertă de Black Friday!

Pentru femeia modernă, a purta parfum înseamnă mai mult decât o concentratie a notelor de baza. Parfumul este o expresie a cine ești, o afirmare a personalității tale și chiar o proclamare a stilului tău unic de viață.

New Project (31)
de Georgiana Adam    |    15 Noi 2021   •   16:11

De aceea, multe femei au o colecție impresionantă de parfumuri cu arome diferite - de la esente florale la note orientale - toate acestea fiind potrivite pentru diferite ocazii și dispoziții.

Unele parfumuri dama sunt potrivite pentru zilele în care vrei să te simți lejeră, în timp ce alte parfumuri femei îți scot în evidență farmecul interior. Există, de asemenea, și o categorie de mirosuri seducătoare și originale care pot contura perfect alura unei femei, în timp ce alte parfumuri dama au un fler inocent care amintește de florile de primăvară.

Cum perioada reducerilor de pret este aici, ne-am gândit să conturăm un scurt ghid prin care să poți cumpăra online parfumurile de brand potrivite pentru tine sau cineva drag! Oriflame a pregătit o mulțime de surprize plăcute de Black Friday 2021, iar în această perioadă vei descoperi o vastă selecție de produse de top la jumătate de pret sau cu o reducere semnificativă! Intră chiar acum pe site și descoperă toate aceste oferte!

Parfum versus apa de toaleta

Înainte de a începe căutarea parfumului potrivit pentru gusturile și personalitatea ta, este important să faci o primă diferență între apa de toaleta si o apa de parfum dama. Nu concentratia de 30 ml, 50 ml sau 100 ml face diferența, ci compoziția ingredientelor din care sunt alcătuite aceste parfumuri femei.

Concentratia de ulei de parfum din formulă este cea care diferențiază o categorie de apa de toaleta de una de apa de parfum. O apa de toaleta dama conține mai puțin ulei de parfum și mai multă apa, dar și alcool decât o apa de parfum.

De altfel, mirosul unei ape de parfum dama se va simți și impregna diferit pe piele spre deosebire de aroma unei ape de colonie. Așa că, decizia îți aparține în funcție de intensitatea pe care o dorești zilnic de la parfumul tău pe piele.

Recomandare de apă de toaletă 50 ml

A cumpăra un parfum nu este o misiune imposibilă. Cu toate acestea, mulți barbati consideră acest lucru ca fiind dificil, în special când sunt nevoiți să îi cumpere produse cosmetice persoanei iubite. Dacă ești în căutarea unui produs cosmetic deosebit, la un preț promoțional de Black Friday, te invităm să consulți oferta de produse Oriflame.ro!

Joyce Turquoise, din gama de produse cosmetice Oriflame, este o variantă de apă de toaletă de 50 ml potrivită pentru ocaziile în care trebuie să dăruiești un parfum cuiva drag. Acest produs te învăluie ca o boare delicată cu note de vârf suculente și acordul de nufăr și îți conferă o stare de calm și liniște.

Notele proaspete de fructe de pădure, lămâie și pară crocantă evocă prospețime și efervescență. În inima parfumului, nectarul dulce și savuros precum mierea se împletește cu petalele de iasomie și aroma pudrată a violetelor, ca o inspirație senină și caldă ce înflorește în interiorul tău.

Apă de parfum 50 ml la preț promoțional de Black Friday 2021

Dacă ești în cautare de produse la preț special în perioada promoțională de Black Friday, iată și o recomandare de apă de parfum pentru toți acei barbati care nu știu ce să le dăruiască iubitelor lor. Gama de produse de îngrijire și de cosmetice la preț promoțional pusă la dispoziție de Oriflame, include și parfumuri cu arome spectaculoase.

Infinita este o apă de parfum captivantă și luminoasă ce sărbătorește frumusețea feminității autentice și îți amplifică mândria de a fi femeia a zilelor noastre. Minunat concepută în jurul celei mai feminine și rafinate flori din parfumerie, iasomia, această apă de parfum subliniază aura clasică, pură și delicată.

Infinita face parte din categoria de produse cosmetice clasice, întrucât începe cu notele citrice luminoase și picante de piper roz, mandarină și kumquat înainte de a ajunge la nota puternică și ultra-feminină a inimii Jasmine Grandiflorum. Iar notele ademenitoare de ambră, lemn de cașmir și vanilie oferă o bază magnifică.

Cum cumperi online parfumuri dama?

Nu oricine are timpul sau răbdarea să caute produse cosmetice în magazinele fizice, în special niște barbati. Și, de aceea, multe companii de cosmetice au pus la dispoziție domnilor de pretutindeni opțiunea de a achiziționa parfumuri dama florale sau orientale direct online! Oriflame este unul dintre brandurile populare de produse cosmetice care oferă șansa doamnelor, dar și domnilor să facă achiziții de parfumuri mult mai simplu și mai rapid.

Alege o colonie în funcție de pH!

Deși este simplu să achiziționezi un parfum la 50 ml intrând pe site, alegerea unui produs potrivit va putea fi mai complicată. Parfumul trebuie ales în funcție de preferințele fiecărei femei în materie de aromă și de tipul de pH pe care îl are fiecare doamnă. pH-ul este foarte important în alegerea unui parfum, fiindcă de fiecare data când pulverizezi un parfum nepotrivit pH-ului tău, vei observa că intensitatea mirosului se diminuează de la oră la oră.

Alege un produs similar celui pe care îl folosești!

Pentru a găsi un produs similar cu ceea ce ești obișnuită în materie de parfum, verifică eticheta parfumului pe care deja îl folosești și identifică notele de vârf și pe cele de baza. Și, poate că atunci când verifici digital ce produs cosmetic să cumperi, ar fi mai indicat să cumperi un parfum în varianta de 50 ml, fiindcă este posibil ca cele două arome să difere între ele.

Alege parfumul în funcție de notele preferate

Când știi care sunt notele care ți se potrivesc cel mai bine, poți alege în consecință de cauză și un parfum potrivit pentru tine. De regulă, există în jur de 4 arome de bază pe care le vei întâlni cu cea mai mare regularitate în lista de ingrediente a parfumurilor.

Parfumuri care denotă prospețime

Această familie constă din note simple, elegante și curate, adică orice trimite cu gândul la citrice, verde și organic. Datorită notelor fresh, o mare parte din parfumurile care au o astfel de notă predominantă se întâmplă să fie unisex. De regulă aceste mirosuri contribuie la conturarea unei povești revigorante care denotă acel aer liber și tineresc.

Parfumuri cu iz floral

În această familie, vei descoperi note de trandafiri, crini și iasomie ori amestecuri floral-fructate. Din acest motiv, când faci alegerea de produse, ai în fața ta o gamă destul de mare de opțiuni și vei găsi atât mirosuri blânde, cât și subtile, precum și îndrăznețe și exotice. Această familie de arome este cea mai bună pentru genul femeii ultra-feminine.

Parfumurile cu note lemnoase

Niște parfumuri lemnoase sunt perfecte pentru aceia cărora le place să fie atât aventurieri, cât și sofisticați. În această categorie, vei găsi note de lemn de santal, lemn de mesteacăn și cedru, iar toate acestea te vor trimite cu gândul la o persoană cu o forță interioară desăvârșită.

Parfumurile orientale

Mirosurile din această familie nu sunt pentru cei cărora nu le place să se afirme. Aceste note originale sunt îndrăznețe și se potrivesc perfect persoanelor cu o personalitate senzuală și incitantă. Printre cele mai familiare note de acest fel se numără note de vanilie, mosc, nucșoară și coriandru.

Înainte, însă, de a face cumpărături de parfumuri online, recomandarea noastră este să descoperi ce anume îți place și ce consideri că ți se potrivește. Ulterior vei putea să îți dai seama doar din descrierile de produs dacă acele produse sunt potrivite pentru tine sau nu.

Devino reprezentant de brand Oriflame!

Dacă vrei să primești mai multe ponturi atunci când îți niște produse cosmetice, alege să devii reprezentant Oriflame și vei beneficia de o mulțime de beneficii! Trebuie doar să te înscrii online, iar întregul proces este simplu și destul de rapid. Iar dacă alegi să intri în familia Oriflame, vei beneficia de reduceri și reduceri la produse cosmetice și în afara perioadei promoționale de Black Friday 2021!

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close