Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Scapă de carențe și obține echilibrul cu ajutorul Go Vita

Scapă de carențe și obține echilibrul cu ajutorul Go Vita

Un nivel optim de vitamine și minerale esențiale reprezintă prima condiție pentru un organism sănătos.

scapa de carente si obtine echilibrul cu ajutorul go vita
Scapă de carențe și obține echilibrul cu ajutorul Go Vita
de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Dec 2022   •   15:10

Zincul face parte din categoria substanțelor nutritive vitale de care depind zeci de procese și organe. Peste 300 de enzime care susțin funcții precum digestia, imunitatea, respirația și multe altele funcționează în mod corect doar dacă există resurse suficiente de zinc pentru a le susține. Asta înseamnă că un dezechilibru la acest nivel va destabiliza întregul organism. Pentru a fi sigur că obții doza zilnică recomandată, alege suplimentele cu zinc oferite de Go Vita și elimină complet riscul instalării unui deficit.

Ce rol are zincul pentru organism?

Dată fiind multitudinea de funcții pe care le îndeplinește, zincului nu îi poate fi atribuit un singur rol principal, ci mai degrabă îi poate fi recunoscută importanța pe planuri multiple. Întărește sistemul imunitar, reduce inflamațiile din corp, contribuie la vindecarea accelerată a rănilor, ajută la un aspect curat și uniform al pielii, combate problemele digestive și este important în multe alte procese de bază de care depinde un organism sănătos care funcționează în parametri optimi.

Care sunt primele semne care trădează un deficit de zinc?

La fel ca în cazul oricărei alte substanțe nutritive esențiale, și un nivel scăzut de zinc este semnalat de către organism în numeroase moduri, astfel încât să poți conștientiza existența unei probleme și să poți acționa cât mai repede cu putință. Printre principalele simptome ale unei carențe de zinc se numără problemele digestive, căderea părului, pierderea apetitului, răni și leziuni oculare sau dermatologice, imunitate scăzută, fluctuații de greutate, vindecarea încetinită a rănilor, predispoziție pentru anxietate sau depresie și multe altele. În momentul în care începi să experimentezi oricare dintre acestea, este cazul să te adresezi medicului și să iei toate măsurile necesare pentru combaterea lor.

Cum îți asiguri doza zilnică de zinc recomandată?

Alimentația este principala sursă pe care te poți baza pentru a asigura un nivel sănătos de zinc. O dietă bogată în leguminoase, cereale integrale, carne de vită, cartofi, ouă lactate și semințe ar trebui să te țină la distanță de orice probleme. Cu toate acestea, copiii foarte mici, persoanele cu anumite restricții alimentare, ori cele care se confruntă cu afecțiuni gastro-intestinale se pot confrunta cu deficiențe în asimilarea corectă a zincului din alimente. În acest caz, suplimentele sunt soluția ideală. Ele te ajută să obții instant cantitatea de zinc necesară pentru a funcționa corect, plus un complex adiacent de multivitamine care să accelereze absorbția.

Go Vita îți vine în ajutor cu o gamă variată de suplimente dintre care să alegi după propriile cerințe. Zinc gluconat 25 mg este doar una dintre ele și se dovedește a fi un supliment sigur și eficient pentru majoritatea persoanelor care își doresc să ofere un plus de susținere funcțiilor și organelor.

Cu toate aceste beneficii, este importat ca înainte să începi administrarea să faci o serie de testări și să ceri recomandarea specialistului. În acest mod ai garanția faptului că vei opta pentru concentrațiile și formulele ideale în raport cu nevoile organismului tău pentru a te asigura că acoperi necesarul, fără să riști să faci excese nedorite.

Cumpără suplimente naturale de la Go Vita

Accesul la sănătate este o condiție minimă de care ar trebui să aibă parte toată lumea. Tocmai de aceea la Go Vita nu te vei lovi de piedici de ordin financiar atunci când ești în căutarea suplimentelor cu zinc potrivite pentru nevoile corpului tău. Prețuri foarte avantajoase te așteaptă la toată gama de produse testate și sigure, astfel încât să îți poți achiziționa întreaga rețetă recomandată de medic cu o singură vizită pe site.

Go Vita – aliatul de încredere al sănătății tale!

×
Subiecte în articol: advertorial
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close