Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Vin sărbătorile de iarnă. Ce înseamnă asta în materie de închirieri auto

Vin sărbătorile de iarnă. Ce înseamnă asta în materie de închirieri auto

Se apropie cu pași repezi una din cele mai aglomerate perioade din an, iar asta se aplică la mai toate domeniile de activitate.

sarbatori iarna inchirieri auto
Vin sărbătorile de iarnă - ce înseamnă asta în materie de închirieri auto
de Georgiana Adam    |    19 Noi 2021   •   11:46

Pentru cele câteva zile libere este forfotă mare. Un mare flux de turiști sau de români întorși acasă fac ca și în domeniul închirierilor auto să fie mare agitație.

Probabil mașini de închiriat veți mai găsi, nu însă o marcă anume, așadar trebuie să vă mulțumiți cu ce veți găsi pe loc.

În materie de inchirieri auto este timpul acela când vă dați seama cu ușurință ce agenție lucrează cu profesionalism sau nu.

Cei care au un număr mic de mașini și se bucură că au clienți pentru toate acestea au de pierdut un alt segment de public, cel care caută servicii pe loc.

Iar pentru cei care își doresc nu doar mașini disponibile, ci și oferte personalizate vor găsi la Go To GlobalCar toate aceste servicii.

Ce trebuie să știți înainte de a închiria

Cei care își doresc plimbări în țară, cu mașina închiriată și doresc să evite acele scenarii în care nu au mașini disponibile sau prețurile sunt exagerat de mari, trebuie să se pregătească temeinic înainte. Adică să nu lase nimic pe ultima sută de metri.

Asigurați-vă că v-ați programat sosirea la agenția de rent a car și că ați specificat clar ce mașină doriți. Asta vă oferă garanția că nu veți rămâne fără opțiune.

Rezervarea online este deja o practică comună în rândul agențiilor de profil. Ce fac însă special cei de la Go To GlobalCar, cu pagina de prezentare goto-globalcar.ro, se referă la ofertele personalizate.

Nu trebuie să alegeți voi dintre acestea. După ce solicitați o ofertă din pagina online un agent vine cu un răspuns care să se potrivească nevoilor voastre.

Prețurile sunt transparente și le puteți vizualiza online.

Mașinile sunt cele din generație nouă, sunt dotate full, iar prețul plătit include și asigurarea Casco. Pot fi alese mărcile dintre cele mai populare.

Rent a car fără probleme - tips and tricks

Nu vă lăsați atrași doar de preț - știți cum se spune, ieftin nu este întotdeauna și ceva bun. Asta pentru că ați putea plăti mai scump ulterior.

Dacă veți compara ofertele de închiriere, nu uitați să verificați și ce anume include sau nu, cum este spre exemplu dotarea mașinii cu anvelope potrivite și asigurarea necesară.

Nu amânați rezervarea - din motive evidente, mai ales în această perioadă, mai repede este mai bine. Iar dacă aveți în plan în cele din urmă să vă prelungiți perioada de închiriere, este de preferă să anunțați cât mai repede până când contractul ajunge la termen final.

Aveți un animal de companie care vă însoțește? Nu îl ascundeți din ideea de a fenta sistemul.

Este adevărat că unele companii menționează sau nu despre această politică. Dar, cei de la Go To GlobalCar au servicii de rent a car pet friendly.

Așadar mergeți la sigur cu această alegere.

Detalii suplimentare veți regăsi în pagina oficială.

Contact:

Otopeni, Bld Aeroportului

[email protected]

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close