Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Samsung Electronics România anunță festivalul Samsung 2024: cele mai atractive oferte pentru consumatorii români

Samsung Electronics România anunță festivalul Samsung 2024: cele mai atractive oferte pentru consumatorii români

telefone samsung promo-codes.ro
Oferte speciale la telefoanele Galaxy S24 și televizoarele de ultimă generație. Sursă foto: promo-codes.ro
de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Iul 2024   •   14:15

Samsung Electronics România a lansat oficial Festivalul Samsung 2024, un eveniment special dedicat clienților din România, ce va avea loc în perioada 6 iunie - 16 iulie. Festivalul aduce cu sine o gamă variată de oferte exclusive la cele mai recente tehnologii Samsung, disponibile pe platforma.

Oferte speciale la telefoanele Galaxy S24 și televizoarele de ultimă generație

Această inițiativă urmărește să facă tehnologia de vârf mai accesibilă, oferind consumatorilor români oportunitatea de a achiziționa produse premium la prețuri competitive. Printre principalele atracții ale Festivalului se numără reduceri considerabile la telefoanele mobile din seria Galaxy S24, inclusiv avantaje suplimentare prin programul Trade In.

Aceste beneficii includ reduceri directe în coș de până la 1600 lei la achiziționarea unui Galaxy S24 Ultra, o husă cadou și 5% puncte Rewards. De asemenea, clienții magazinului au posibilitatea de a reduce costul comenzii lor folosind coduri de reducere aici.

Oferte avantajoase la electrocasnice și programul rabla Samsung

Pentru cei pasionați de divertisment la domiciliu, Festivalul Samsung oferă promoții speciale la gama de televizoare lansate în 2024. Cumpărătorii pot primi un soundbar inclus în prețul televizorului, asigurând astfel o experiență audiovizuală de excepție în confortul propriilor case.

În ceea ce privește electrocasnicele, Samsung propune reduceri substanțiale prin programul Rabla Samsung. Acestea se aplică la mașinile de spălat și frigiderele noi în schimbul celor vechi, oferind economii de până la 300 de lei în funcție de produs. Pentru cei interesați să-și upgradeze echipamentele, există și oferte la pachet, cu reduceri de până la 17% la achiziționarea a trei electrocasnice din selecția disponibilă. În plus, este posibil să utilizați un cod promotional Samsung: https://promo-codes.ro/cupoane-reducere/samsung pentru a obține economii și mai mari.

„Festivalul Samsung 2024 este o oportunitate excelentă pentru consumatorii români să se bucure de tehnologia de ultimă generație la prețuri avantajoase. Ne dorim să facilităm accesul la inovație și să oferim experiențe de cumpărături plăcute și ușoare pentru toți clienții noștri.”, a declarat Ovidiu Ababei, Head of e-Store, Samsung Electronics România.

×
Subiecte în articol: advertorial
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close