Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Rutina zilnică de îngrijire a tenului | Produse cosmetice organice

Rutina zilnică de îngrijire a tenului | Produse cosmetice organice

O piele sănătoasă, care arată mereu bine, are nevoie de o rutină de îngrijire corectă. Două elemente importante pentru rutina de îngrijire sunt cremele hidratante care pot ajuta la menținerea unui ten tânăr pentru cât mai mult timp.

New Project (1)
Rutina zilnică de îngrijire a tenului | Produse cosmetice organice
de Georgiana Adam    |    14 Noi 2023   •   11:16

De aceea este important să selectezi produse care să aibă ingrediente de calitate pentru a te asigura de efecte cât mai bune.

Utilizează cremă hidratantă

Cremele hidratante reprezintă un pas foarte important pentru îngrijirea tenului, indiferent de ce tip de piele ai. De aceea este recomandat să selectezi crema hidratantă potrivită de la OrganicBeau pentru tipul tău de ten și particularitățile acestuia.

Cele mai importante beneficii oferite de astfel de produse sunt:

  • Hidratare – aceste creme conțin ingrediente care atrag și rețin apa în piele, contribuind astfel la menținerea nivelului optim de hidratare.

  • Asigurarea unei bariere de protecție – odată aplicate ele vor forma o barieră de protecție ontra factorilor de mediu nocivi, așa cum sunt poluarea și razele UV care pot să afecteze pielea. 

  • Piele moale și catifelată – atunci când folosești în mod regulat creme hidratante pielea va deveni mai moale și mai suplă.

  • Reducerea liniilor fine – în momentul în care pielea este hidratată, ridurile fine dispar.

Pentru a profita la maxim de proprietățile cremei hidratante este important să selectezi una pentru tipul tău de piele. Spre exemplu, atunci când ai pielea grasă, alege o formulă care să nu fie comedogenică, iar dacă ai pielea uscată poți căuta creme care conțin ingrediente emoliente și hidratante.

Cum poți utiliza Creme CC (Color Corecting)?

Gama de CC Cream de la OrganicBeau include produse multifuncționale care pot combina beneficiile hidratante ale cremelor cu proprietățile lor de corectare a culorii. Ele pot să ajute la uniformizarea nuanțelor pielii, la ascunderea imperfecțiunilor și la oferirea unui aspect cât mai radiant. Cremele CC conțin pigmenți care pot să corecteze nuanța pielii și vor reduce aspectul de roșeață sau petele. 

De asemenea, aceste creme asigură și protecție solară și sunt potrivite pentru zilele în care stai foarte mult afară și ai nevoie de un strat protector pentru a evita efectele nocive ale razelor UV ce pot duce la îmbătrânirea pielii. În plus, crema CC are și un aspect natural și luminos, conferind pielii un aspect mai tânăr fără să se vadă că ai apelat la un truc în acest sens.

Pentru a utiliza corect o cremă CC, este important să o aplici după ce ți-ai curățat fața și ai hidratat-o. De asemenea, o astfel de crema poate fi folosită și ca bază pentru machiaj sau poate fi utilizată pur și simplu atunci când ieșiți din casă.

Pe organicbeau.ro poți găsi mai multe produse pentru frumusețe și îngrijirea pielii, toate fiind bazate pe ingrediente naturale, care vor ajuta ca pielea ta să fie mai fină, mai tânără și mai luminoasă. Alege produse care să se potrivească în totalitate tenului tău și care să te ajute să îl menții în stare optimă.

Cremele hidratante, uleiurile pentru față, serurile și cremele CC sunt produse esențiale în rutina de îngrijire a tenului, fiecare având rolul său unic în menținerea și îmbunătățirea sănătății și aspectului pielii. Cumpărând produsele de la OrganicBeau te vei putea bucura de fiecare dată de avantajele unor creme și soluții de îngrijire din surse sigure, obținute în urma studiilor atente, care pot oferi toate beneficiile pentru care sunt recomandate.

×
Subiecte în articol: advertorial
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close