Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Românii din UK fac facultatea pe banii statului

Românii din UK fac facultatea pe banii statului

În Marea Britanie, mulți români muncesc din greu având joburi cu puține recompense. Să muncești ca femeie de serviciu, șofer sau într-un depozit, înseamnă să te trezești devreme, să ai salariul mic și să primești puțin respect. 

Românii din UK fac facultatea pe banii statului
de Georgiana Adam    |    31 Mai 2024   •   10:32

"O să rezum totul în câteva cuvinte, să fie cât se poate de clar. Statul britanic pune la dispoziția oricărui român settled/pre-settled bani pentru facultate și pentru întreținere."

"Am ajutat sute de români, indiferent de situația lor, să-și găsească o facultate potrivită programului lor, atât ca job, cât și pentru familie: și dacă ești mamă singură; și dacă ai mai multe joburi; și dacă vrei să trimiți bani acasă; și dacă vrei un viitor în UK." CEO al Admission Assist - Ikhtiar Rahmanhttps://admissionsassist.com/romania

Ai zile lungi și obositoare, cu visul unei vieți mai bune mereu în minte? Dar, ce-ar fi dacă îți spunem că există o cale de a schimba totul?

Nu ai multe opțiuni fără o diplomă de la universitate, dar să obții una acum nu a fost niciodată mai ușor. Iar pentru cei care au încercat deja asta și au fost stresați de acte, admitere sau orice alt aspect, există chiar și firme, care vă pot ajuta pas cu pas. L-am contactat pe Ikhtiar Rahman, din partea companiei Admissions Assist, care a ajutat sute de români să își schimbe cariera și să profite de banii de la Guvern:

  1. „Procesul e foarte simplu pentru clienții noștri. Ei selectează o serie de programe la universități sau specializari care i-ar interesa. Noi le furnizăm toate informațiile oficiale, dar și multe trucuri și sfaturi pe care le-am dezvoltat de-a lungul timpului.
  2. Îi ajutăm să își facă dosarul și, apoi, lucrăm cu ei pentru pregătirea interviului. La toate admiterile există și un interviu și e foarte bine să îți explice cineva din domeniu cum se face.
  3. Comisiile, în general caută niște lucruri specifice la interviuri. Și după ce ești admis, te ajutăm să obții banii de la stat.  E foarte ușor să-ți schimbi viitorul.” CEO al Admission Assist - Ikhtiar Rahmanhttps://admissionsassist.com/romania 

Gândiți-vă la orice domeniu care vă interesează, de la business, la managment. Lista e foarte lungă și poate fi găsită pe mai multe site-uri guvernamentale. 

E important să știți că nu trebuie să vă puneți viața pe pauză. Este clar că unii pur și simplu nu pot să renunțe la job-ul lor actual, mai ales din motive ce țin de familie. 

Asistență medicală, contabilitate, inginerie și lista continuă. Există programe de formare pentru toate, care pot fi urmate chiar și lucrând. Vorbim de formări flexibile, unele chiar hibrid, combinând online-ul cu prezența fizică. Un consultant bun te poate ghida să găsești programul perfect pentru tine.

Câți bani poți obține de la Stat și sub ce formă?

Nu e vis, e realitate: aproximativ 10.000£ pe an pentru studii și un plus de până la 13.000£ pentru cazare și cheltuieli. Și asta pentru 3 sau 4 ani, în funcție de curs. 

Este o oportunitate de nerefuzat, care îți oferă siguranța unui viitor mai bun.

Dacă simți că asta ar putea să te depășească, să știi că nu ești singur.

Cerințele pentru a începe un astfel de parcurs sunt accesibile, iar dacă totuși te simți copleșit, poți găsi unele companii care te ajută cu tot ce trebuie - de la pregătirea de acte, la pregătirea etapei de interviu de la admitere și până la sfaturi despre ce curs să-ți alegi. 

  1. „Noi îi ajutăm pe viitorii studenți cu absolut tot procesul, de la A la Z. Îi ajutăm să își aleagă școala perfectă, cu un program flexibil, să își pregătească interviul de admitere și chiar îi sfătuim cum să-și aleagă cariera potrivită și de succes după terminarea școlii.
  2. Pentru noi, fiecare client e special și merită toată atenția. Avem cliente care sunt mame, cu doi copii în întreținere și înțelegem că au nevoie de o universitate cu program hibrid și de un job cu program flexibil. Găsim soluția bună pentru fiecare.”, CEO al Admission Assist - Ikhtiar Rahmanhttps://admissionsassist.com/romania

Un aspect cheie e că serviciile consultanților sunt gratuite. Acești oameni sunt acolo pentru tine, nu ca să ia banii de pe tine. Trebuie doar să găsești expertul care să fie de încredere și care are acces la o gamă largă de universități.

Beneficiile colaborării cu o firmă serioasă sunt imense. Suportul nu se oprește la admitere. Vei fi ghidat pe tot parcursul studiilor, beneficiind de informații și sfaturi valoroase. Și mai mult, după absolvire, consultanța în carieră pe care o vei primi te va ajuta să obții joburi mai bune și să avansezi rapid, distanțându-te de competiție.

În concluzie, schimbarea pe care o poți face în viața ta este reală și la îndemâna oricui. 

Este o oportunitate de a construi un viitor mai bun, de a te realiza profesional și personal. Dacă simți că ai nevoie de ajutor, zeci de firme precum Admissions Assist gata să te sprijine. 

×
Subiecte în articol: advertorial
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Avertizare meteo imediată Cod Roșu de ploi torențiale. Lista localităților afectate
x close