Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Ce rochii se poartă la nunți în sezonul de vară 2023

Ce rochii se poartă la nunți în sezonul de vară 2023

Trendurile se află într-o continuă schimbare - de la un an la altul apar noi modele și stiluri vestimentare. Să rămâi autentică și să ieși în evidență prin intermediul hainelor devine, așadar, o adevărată provocare. Însă, nu trebuie să-ți faci griji, există aspecte care, odată integrate în stilul personal, îți vor oferi o strălucire aparte.

rochii poarta nunti sezon vara 2023
Ce rochii se poartă la nunți în sezonul de vară 2023 Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Iun 2023   •   14:15

Te întrebi care sunt cele mai indicate variante pe care le poți încerca cu ocazia unui eveniment atât de important cum este o nuntă? Descoperă mai jos tot ce trebuie să știi despre alegerea unei rochii dama și procesul de asortare.

Modele de rochii pe care să le încerci în sezonul de vară 2023

Vrei să-ți subliniezi armonios trăsăturile și să întorci toate privirile?

Iată câteva modele de rochii care se poartă în 2023:

  • Variantele cu umerii descoperiți - Pentru un plus de senzualitate, rochiile care prezintă decupaje îndrăznețe devin alegerile inspirate. Optează pentru modelele tip bandeau sau variantele care integrează mâneci lăsate. Nu ezita să îmbraci nuanțe pastelate de portocaliu, lila sau chiar auriu.
  • Rochii traditionaleinspirate din folclor - Autenticitatea nu se va demoda niciodată, indiferent de trendurile care apar în industrie. O rochie traditionala stilizată și cusută manual este exact ce ai nevoie pentru a marca așa cum se cuvine evenimentul la care participi. În funcție de locație și dress code, optează fie pentru opțiuni minimaliste, din materiale fine, fie pentru alternative împodobite cu motive diverse.
  • Rochii lungi în stil boho - Modelele vaporoase, cu imprimeuri, sunt la mare căutare în 2023, mai ales pentru nunțile în aer liber. Dacă ești o fire romantică, nu ezita să alegi rochii traditionale boho chic. Indiferent de stilul rochiei sau broderiile integrate, vei reuși să te diferențiezi și să oferi o pată de culoare atmosferei generale.

Cum asortezi corect o rochie pentru nuntă?

Indiferent că alegi o rochie traditionalasimplistă sau una elegantă, trebuie să acorzi atenție sporită integrării accesoriilor. Chiar dacă poate părea dificil în teorie, procesul de asortare nu este deloc unul complicat.

Iată câteva sfaturi pe care să le aplici în funcție de stilul abordat și rochia achiziționată pentru eveniment:

  • Rochiile lungi, vaporoase, cu imprimeuri boho vor arăta de minune alături de accesorii delicate. Optează pentru coronițele din flori și bijuteriile handmade. Poți adăuga chiar și o pălărie în ton cu rochia.
  • Pentru opțiunile simple, în culori pastelate, pantofii în nuanțe metalice nu au cum să lipsească. Creează contraste interesante și completează armonios estetica abordată. Alege fie sandale, fie pantofi stiletto - pentru un plus de eleganță. Adaugă și o geantă plic în aceleași nuanțe.
  • Dacă ai ales o rochie lungă, elegantă, în culori sobre, alege un set din metale prețioase. Asortează totul cu un coc simplu strâns la spate și un ruj roșu care să-ți scoată ținuta din anonimat și care să-ți confere încredere.

Te așteaptă multe evenimente speciale în vara anului 2023?

Dacă vrei să arăți bine indiferent de ocazie alege cu încredere rochiile care te avantajează și îți oferă un plus de eleganță și rafinament!

Sursa imaginilor - www.iiana.ro 

×
Subiecte în articol: advertorial
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close