Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Restart Coloană Lombară – O solutie Non Chirurgicala pentru durerile de coloană - Program de exerciții prin kinetoterapie asistată

Restart Coloană Lombară – O solutie Non Chirurgicala pentru durerile de coloană - Program de exerciții prin kinetoterapie asistată

Durerea de spate este adesea un simptom al unei afecțiuni dificil de depistat și de aceea este nevoie să ceri o opinie de specialitate înainte să dai singur un verdict, sau, mai rău, să începi automedicamentația.

restart coloana lombara o solutie non chirurgicala pentru durerile de coloana program de exercitii
Restart Coloană Lombară – O solutie Non Chirurgicala pentru durerile de coloană - Program de exerciții prin kinetoterapie asistată
de Georgiana Adam    |    04 Ian 2023   •   16:18

Simptomele sunt multe și variate ca intensitate și tocmai acest aspect face dificilă obținerea unui diagnostic clar, însă echipa RestartiX te poate ajuta în acest sens. Dacă simple mișcări ți se par greu de realizat, iar activitatea fizică iese total din discuție din cauza durerilor acute pe care le resimți, atunci RestartiX – exercitii kinetoterapeutice pentru coloana lombara s-ar putea să fie soluția ideală pentru tine.

Ce reprezintă programul RestartiX pentru coloana lombară?

Exercițiile de fizioterapie pentru coloana lombară se bazează pe puterea corpului de a se reface prin forțe proprii, fără prea mult ajutor din exterior.

Acest program debuteaza cu un consult intial in sistem de telemedicină (prin apel video) realizat de un unul din experții RestartiX din departamentul de recuperare medicală urmând ca apoi sa primești tratamentul adaptat nevoilor tale, astfel vei putea cunoaște rezultate excelente într-un timp record din confortul casei tale.

Pune partea vizată a corpului în acțiune și întărește mușchii, astfel încât coloana să își reia poziția corectă și să nu mai pună presiune pe zona lombară.

Acest program este prin definiție un manifest pentru informare și conștientizare a resurselor infinite pe care corpul uman le are pentru auto-vindecare. Te vei bucura de consultanță de specialitate, plus ghidaj pe toată perioada executării exercițiilor, însă mare parte din responsabilitate este pe umerii tăi, la fel cum va fi și reușita finală.

Cum se desfășoară o sesiune de exerciții pentru lombară?

Toate programele de kinetoterapie și fizioterapie lombară se personalizează în funcție de nevoile pacientului. Prin efectuarea fiecărei sesiuni de exerciții vei elimina durerea și vei recăpăta control asupra mobilității corpului tău.

Totul începe cu o consultație efectuată de unul din specialiștii echipei medicale RestartiX, ca mai apoi să se stabilească un număr de exerciții de efectuat dintre cele 100 pe care le propune programul.

În funcție de stadiul în care te afli și de intensitatea durerii, se va stabili gradul de dificultate al exercițiilor, astfel încât să progresezi treptat. Vei avea la dispoziție materiale video detaliate pe care să le urmezi întocmai pentru a-ți corecta postura și a lupta împotriva durerii.

Cui i se adresează kinetoterapia pentru coloana lombară?

Toți cei care prezintă dureri în zona lombară ar trebui să încerce să practice măcar o dată exerciții de kinetoterapie pentru coloana lombară. Indiferent de stadiul în care te afli, intensitatea problemei, vârstă sau alte aspecte, poți beneficia din plin de avantajele pe care ți le propune această metodă alternativă de tratament.

Descoperă programele de la RestartiX!

Restart Coloana Lombară este unul dintre programele pe care clinica noastră ți le propune pentru a elimina durerea din viața ta. Pentru început, se realizează o consultație in sistem de telemedicină cu Experții RestartiX care să stabilească cu exactitate natura problemei cu care te confrunți.

Ulterior vei primi indicatie de Kinetoterapie cuprinsă între 10, 20 sau chiar 30 de sedinte dedicate afecțiunilor coloanei lombare abordarea fiind integrativă pacienții primesc indicații de a începe Sesiuni de Mastermind Classes, consiliere psihologica de specialitate dar si combaterea durerii prin intermediul nutritiei toate acestea fiind posibile de la tine de acasă sub atenta îndrumare a specialiștilor RestartiX.

De asemenea, beneficiezi și de 2 Tehnici de Relaxare Ghidată Audio, astfel încât fiecare sesiune să vină ca un moment de vindecare și relaxare totodată și să îți ofere o stare optimă pentru a duce la bun sfârșit fiecare exercițiu.

Nu în ultimul rând, primești Acces la Grupul VIP RestartiX ceea ce te va ajuta să intri în contact cu persoane cu o situație similară cu a ta, să observi evoluția și să intri în posesia unor informații prețioase care îți vor da puterea și încrederea să finalizezi programul și să îți atingi obiectivul.

Scapă de durere prin forțele proprii sub atenta îndrumare a specialiștilor RestartiX!

×
Subiecte în articol: advertorial
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close