Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Promovarea stradală a farmaciilor. Cum se face și de ce contează

Promovarea stradală a farmaciilor. Cum se face și de ce contează

Promovarea este un element esențial în orice afacere. Fără o promovare eficientă, indiferernt de calitatea produselor, cantitatea ofertelor sau calitatea serviciilor nu va avea sens.

promovarea stradala a farmaciilor cum se face si de ce conteaza
Promovarea stradală a farmaciilor. Cum se face și de ce contează
de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Ian 2023   •   15:54

Așadar, dacă deții o farmacie nu trebuie să omiți promovarea și în special cea stradală prin intermediul unei cruci farmacie, care poate face diferența în câștigurile tău și în numărul de clienți care intră în farmacia ta.

Ce rol are promovarea stradală pentru o farmacie?

Cu toate că există o multitudine de metode de promovare, atunci când vorbim despre o farmacie, promovarea stradală poate fi una dintre cele mai eficiente modalități de a atrage atenția asupra farmaciei tale și de a face ca aceasta să fie ușor de găsit de către clienții tăi.

Vizibilitate crescută

Crucile luminoase de farmacie sunt o modalitate eficientă de a atrage atenția asupra farmaciei tale de la distanțe mari sau chiar din trafic și de a semnaliza faptul că în locația se află o farmacie.

Aceste panouri luminoase în formă de cruce, specifică farmaciilor sunt vizibile atât în timpul zilei, cât și în timpul nopții și sunt rezistente la orice condiții meteorologice, ceea ce le face ideale pentru a fi văzute de către trecători sau chiar de către conducătorii auto care se află în trafic, chiar și în condiții de umiditate sau întuneric.

Acest lucru va ajuta la vizibilitate business-ului tău pe plan local și la atragerea de potențial clienți.

Credibilitate și imagine imbunătățită

O farmacie are nevoie de o semnalizare corespunzătoare, specifică iar o una dintre cele mai bune modalități de a face acest lucru este prin intermediul crucilor luminoase care pot fi personalizate și pot reflecta atât identitatea și imaginea afacerii tale cât și diferite promoții care să atragă oamenii în afacerea ta.

Crucile luminoase de farmacie pot fi personalizate, așadar acestea pot ajuta la construirea unei imagini de marcă puternice și la crearea unei senzații de profesionalism și credibilitate.

Astfel că îți vei face cunoscut brandul prin intermediul a zeci de animații spectaculoase iar impactul vizual excelent al afișajul electronic care se poate vedea de la sute de metri distanță, vă aduce un beneficiu major în imaginea brandului tău.

De asemenea, un astfel de panou electronic poate ajuta la diferențierea farmaciei tale de alte farmacii din zonă și poate face ca aceasta să fie ușor de recunoscut pentru clienți și mult mai atractivă.

Creșterea vânzărilor

Promovarea stradală prin intermediul unei cruci de farmacii, poate ajuta la atragerea de noi clienți și la menținerea celor existenți, ceea ce poate duce la o creștere a vânzărilor.

Creșterea fidelității clienților

Clienții care pot găsi ușor farmacia ta și care sunt atrași de ofertele tale vizibile prin intermediul crucilor luminoase de farmacie sunt mai puțin probabil să nu între în locația ta sau să meargă la concurență.

În plus, o dată ce aceștia au intrat în farmacia ta și au beneficiat inclusiv de servicii și produse de calitate dar și de oferte foarte bune vor fi mult mai predispuși să se reîntoarcă la tine și să devină clienți fideli.

Marketing eficient

Optimizarea bugetului de marketing este un lucru esențial în orice business, astfel că promovarea stradală poate fi o modalitate eficientă de a cheltui bugetul de marketing, deoarece poate atinge o audiență mare și poate avea un impact durabil asupra imaginii brandului tău.

În plus investiția pe care o vei face o singură dată te va ajuta pe termen lung. Atunci când alegi un panou de calitate precum sunt cele de pe smarsoft.ro, te bucuri inclusiv de garanție de până 10 ani dacă achiziționez pachetul Ultra Premium.

Crucile luminoase de farmacie sunt realizate din materiale de calitate, durabile, funcționează după tehnologii avansante și pot avea diferite forme și mărimi, astfel încât să se potrivească cu stilul și personalitatea farmaciei tale.

De asemenea, acesta pot pot include elemente grafice sau chiar mesaje publicitare scurte, astfel încât să atragă atenția asupra farmaciei tale și să transmită un mesaj clar despre ce vrei să le oferi clienților tăi.

×
Subiecte în articol: advertorial
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close