Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Produse de îngrijire pentru bebeluși, copii și produse pentru părinții grijulii la Pufinas.ro

Produse de îngrijire pentru bebeluși, copii și produse pentru părinții grijulii la Pufinas.ro

Încă de dinainte de apariția celui mic în familia voastră există tendința de a duce grija la cote înalte; este firesc, un pui de om, un nou născut are în aparență doar câteva nevoi primare - de somn, hrană și dragoste maternă.

o_1epns7slv1r77135ghbrs6ebf5b.jpg
de Georgiana Adam    |    17 Dec 2020   •   10:20

În realitatea practică însă, are nevoie de produse de îngrijire de calitate, de un pătuț confortabil, de părinți relaxați. Pentru cumpărături de acest tip, diverse necesare, vă puteți baza pe selecțiile de la pufinas.ro.

Din grijă pentru aventura în lumea bebelușiei, din cunoștință de cauză despre ce înseamnă să devii părinte și să nu știi ce să alegi, să fii confuz sau să nu ai parte de opțiunile potrivite, Pufinas a creat o comunitate a părinților. Vorbim despre un magazin online cuprinzător în ceea ce privește tipurile de produse; pot fi achiziționate de aici cărucioare, pătuțuri din lemn sau pliabile, mobilier și accesorii pentru camera copilului, produse și accesorii pentru hrană, baie și igienă, scaune auto și nu în cele din urmă produse destinate mămicilor.

Oferta de iarnă

Cu fiecare etapă de vârstă și cu fiecare sezon există alte și alte preocupări. În mod firesc, pufinas.ro adaptează promoțiile. Astfel, pentru această iarnă vă puteți bucura de reduceri de asemenea, cu până la 15 procente, aplicate la gama de cărucioare. Fie că vorbim de cele clasice, sport, cele de tip 3 în 1 sau cele 2 în 1, multifuncționale, veți găsi la pufinas.ro una din cele mai generoase colecții.

Căruciorul joacă unul din cele mai importante roluri pentru că permite somn liniștit, este ideal la plimbări și aici confortul trebuie să fie unul absolut. Există variante optime de folosit încă din primele zile de viață, adaptate, cu accesorii care să ofere siguranță sporită. În selecția de la Pufinas veți putea alege oricare model de marca Baby Design, Chipolino sau MyKids, printre altele.

Pătuțuri de la Pufinas

La fel de important este și pătuțul. Acesta ar trebui să fie confortabil, dar și sigur, pentru ca bebelușul să se odihnească, iar părinții să fie pe cât de mult posibil liniștiți. Asigurați-vă acest scenariu prin alegerile de calitate, de la Pufinas. Pătuțuri din lemn, atent selecționate, sigure, care nu sunt vopsite cu vopseluri toxice, cu margini rotunjite de asemenea fac parte din vasta ofertă aici.

Un pătuț vedetă este cel alb antichizat. Este disponibil aici, alături de sute de modele, cu sertar, transformabile și nu numai.

Să nu uităm de…săniuțe!

Pentru că este sezonul perfect pentru sporturi de iarnă, pentru că farmecul acestui sezon constă în joaca afară în zăpadă, săniuțele nu pot lipsi din copilăria copiilor. Pufinas vine cu opțiuni la fel de variate și pentru această categorie de produse. Unele cu sac îmblănit, perfecte mai ales pentru bebeluși și sigure pentru că dispun de sistem de închidere cu centuri, unele cu spătar, mâner reglabil, vor face joaca o plăcere, iar pentru părinți va fi o experiență plăcută, cu risc minim. Vor putea menține controlul săniuțelor cu mult mai ușor.

Oferta completă o regăsim în cadrul paginii oficiale, pufinas.ro sau contactând echipa:

Comenzi online[email protected]

Comenzi: +40768.886.856

De luni până vineri între orele 9-17.

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close