Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Care sunt principalele cauze ale infertilității? Clinica Embryos le poate rezolva

Care sunt principalele cauze ale infertilității? Clinica Embryos le poate rezolva

Pentru multe cupluri, visul de a avea copii este uneori greu de realizat. Cauza principală este asociată cu infertilitatea.

principale cauze infertilitate clinica embryos
Care sunt principalele cauze ale infertilității? Clinica Embryos le poate rezolva
de Georgiana Adam    |    30 Sep 2022   •   11:09

În SUA, 30% dintre problemele privind fertilitatea apar la femei și 30% dintre cazurile de infertilitate se datorează exclusiv bărbaților. În Marea Britanie unul din 100 bărbați este diagnosticat cu probleme de infertilitate.

Cele mai frecvente cauze ale infertilității sunt:

  • Dezechilibrele hormonale la femei și bărbați

  • Anomaliile anatomice, disfuncția ovulatorie, infecția tromperolor uterine

  • Tulburările genetice, obezitatea

  • Scăderea cantității și a calității spermei

  • Calitatea slabă a ovulelor

  • Anumite boli și infecții ale organelor de reproducere

  • Fumatul și consumul excesiv de alcool care pot perturba nivelul de hormoni sexuali.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Studiile cercetătorilor arată că polipii endometriali apar la femeile subfertile. Polipii au fost diagnosticați la persoanele care suferă de endometrioză, în 46% din cazuri. Conform statisticilor, infertilitatea și subfertilitatea afectează una din șase femei.

Pentru depistarea polipilor există metode de diagnostic la clinica de fertilizare Embryos.ro. Pentru asta se fac ecografii, examene locale cu valve, histeroscopie, sonografie cu perfuzie salină.

Clinica Embryos a ajutat multe cupluri să depășească infertilitatea!

Experții spun că procedura de fertilizare în vitro are mari șanse de succes la cuplurile care nu reușesc să aibă un copil pe cale naturală. Această procedură se aplică la clinica Embryos, care dispune de un laborator RUA de ultimă generație și lucrează cu o echipă de medici specialiști care folosesc metode și echipamente avansate.

Cei de la clinică explică că șansele de succes de concepție scad odată cu trecerea anilor la femei. Ei recomandă în astfel de cazuri procedura FIV care oferă posibilitatea de a avea copii chiar și la persoanele care au vârsta înaintată(din pacate femeile trebuie sa inteleaga ca varsta avansata atrage dupa sine indicatia de ovocite donate). Metoda este complexă, ea presupune conectarea ovulului cu spermatozoidul în condiții de laborator.

În FIV se aplică o combinație de medicamente și proceduri speciale, care se utilizează pentru a extrage ovule mature din ovare, pentru a le fertiliza cu spermatozoizi în laborator, iar apoi embrionul este implantat în uter.

Metoda este sigură și eficientă și dă rezultate în cazul cuplurilor cu probleme de infertilitate, în cazuri de infertilitate inexplicabilă, de vârstă maternă înaintată, sau chiar de prezența unor afecțiuni și probleme de sănătate (cum este fibromul uterin sau endometrioza).

Acum cuplurile își pot realiza visul de a deveni părinți cu ajutorul specialiștilor de la clinica Embryos din București, nu mai trebuie să meargă pentru tratamente în străinătate. Rețineți că nicio clinică din lume nu poate face minuni, însă poate aplica proceduri și tehnici avansate, se poate strădui să încerce toate posibilitățile să-și facă pacienții fericiți, să le îndeplinească visul de a avea un copil.

Clinica Embryos este cea mai bună alegere din țara noastră, este o clinică de fertilitate grozavă. Aici tratamentele sunt eficiente, iar prețurile clare pentru fiecare serviciu realizat. Medicii sunt specialiști, au experiență, sunt plini de compasiune și oferă sprijin emoțional excepțional. Echipa medicală dă dovadă mereu de profesionalism și dedicare, astfel toți pacienții sunt îngrijiți cu cea mai mare atenție. Medicii răspund la toate întrebările și explică în ce constă tratamentele pentru fertilitate. Aceasta este o clinică profesionistă, unde oricine poate găsi cele mai bune sfaturi și tratamente de fertilitate.

În ziua de azi, procedura FIV este destul de populară, ea este aleasă și de cuplurile la care metodele de fertilitate mai puțin invazive nu au avut succes. Una dintre acestea este inseminarea artificială, care este o opțiune de reproduce pentru cupluri, însă nu întotdeauna oferă și rezultatele așteptate.

Și medicii de la clinica Embryos recomandă diferite tratamente și tehnici pentru cupluri pentru a scăpa de infertilitate. Pacienții trebuie să discute cu medicii specialiști în infertilitate și să afle care sunt problemele și nevoile individuale. În tratamente se recomandă și anumite medicamente orale sau injectabile, eficiente pentru fertilitate, cum sunt de exemplu:

  • Gonadotropinele care sunt identice cu hormonul natural de stimulare a foliculilor (FSH) produs de glanda pituitară; acesta poate fi combinat și cu hormonul luteinizant (LH) ce este produs tot de glanda pituitară

  • Medicamente orale ce induc ovulația și pot corecta ovulația neregulată.

În FIV se face simularea foliculilor, se asigură creșterea mai multor foliculi simultan, se previne atrezia lor, este posibilă obținerea mai multor ovule, fecundarea lor și obținerea de embrioni pentru transfer în uter. Pentru concepere se folosește un singur embrion, restul sunt congelați, astfel cuplul îi va putea folosi pe viitor pentru a avea mai mulți copii.

În ziua de azi, cele mai bune clinici sunt acelea care au laboratoare RUA de ultimă generație și echipe de medici specialiști cu experiență în procedurile de realizat. Având în vedere să unele tratamente pot fi și stresante, contează foarte mult ca medicii să fie înțelegători, să aibă compasiune pentru pacienți și să-i sprijine pe parcursul tratamentelor. În acest domeniu contează profesionalismul medicilor, dar și capacitatea lor de a empatiza cu pacienții.

×
Subiecte în articol: advertorial
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close