Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Primul Black Friday medical made in România organizat la o clinică de estetică din Vestul țării

Primul Black Friday medical made in România organizat la o clinică de estetică din Vestul țării

Black Friday sau “Ziua Reducerilor Masive la diverse lucruri” a fost adoptat în ultimii ani și în țara noastră și a devenit în scurt timp extrem de popular în rândul vânzării de produse fizice. Ceea ce face special acest eveniment este că printre participanți se numără și companii medicale estetice și serviciile lor de înfrumusețare!

continut platit
de Georgiana Adam    |    01 Noi 2021   •   10:05

În lumea modernă, tot mai multe persoane apelează la operații estetice din diferite motive. Vedetele ajung la bisturiu din dorința a de a arăta spectaculos în lumina reflectoarelor, dar și pentru a avea contracte mai bine plătite. Alte persoane au anumite probleme estetice care pot fi rezolvate doar de chirurgul plastician.

Reduceri masive de Black Friday 2021 la operațiile estetice într-o clinică din Vestul țării

Prima clinică estetică din Vestul țării care a acționat în consecință și s-a înscris pe lista Black Friday 2021 este Clinica Darinur din Timișoara sau Dr.Butta cum mai este ea cunoscută, care este activă de peste 12 ani in domeniu. Sub atenția deosebită a doamnei Dr. Butta Ramona și a echipei medicale, sunt oferite servicii menite să satisfacă cele mai variate nevoi și dorințe ale pacienților, inclusiv de Black Friday 2021, perioadă pe care o aflăm în premieră si anume 12-19 noiembrie.

Dr. Butta Ramona, specialist în chirurgie estetică, plastică și microchirurgie reconstructivă, inclusiv multiple specializări în estetică minim invazivă ne spune că printre cele mai „la modă” intervenții estetice se află abdominoplastia, rinoplastia, liposucția, modelarea corporală și intervenția la sân.

În topul acestui clasament este estetica facială, drept urmare Dr. Butta Ramona propune și ne dezvăluie procedurile care vor fi în promoția de Black Friday 2021 special pentru zona de Vest a țării și nu numai.

Pachete Black Friday 2021, 12-19 noiembrie

În Timișoara, pe poarta Clinicii Darinur pășești într-o lume fascinantă, a frumuseții și tinereții, pe care o meriți din plin. Pentru ca tu să primești maximul posibil de frumusețe, în cele mai sigure condiții, într-un cadru complet igienizat și purificat, beneficiezi de oferte Black la cel mai mic prețuri la următoarele pachete:

Face reshape: 6 fiole Acid Hialuronic, 2 fiole Volite – preț 1200 Euro (preț vechi 1400 euro)

Volite este un tot un Acid Hialuronic sub formă de gel, realizat pentru a ajuta la îmbunătățirea texturii pielii, reducerea liniilor fine, redarea hidratării și, desigur, a elasticității pielii, toate într-un singur tratament cu rezultate ce durează o perioadă îndelungată. 

Acest pachet conferă pacientelor o față cu o piele mai luminoasă, mai fermă, mai fină, cu linii fine și riduri superficiale mai puțin vizibile.

Blefaroplastie superioară: 1000 euro (+ un kit postoperator cadou)

Alegând un chirurg cu înaltă calificare, specializat, Dr. Butta Ramona, nu aveți motive de îngrijorare. Operația de blefaroplastie, așa-numita „ridicarea pleoapelor”, este o procedură relativ simplă prin care se elimină pielea în exces din zona ochilor, pentru a se crea o privire mai deschisă, mai luminoasă și mai tinerească. Această tehnică medicală este indicată persoanelor:

  • cărora li s-a lăsat pielea din zona ochilor din cauza vârstei;

  • care au în mod natural piele în exces în preajma pleoapei superioare;

  • care au ochii mai mereu umflați și obosiți;

  • au riduri profunde în zona ochilor.

Vei avea un aspect 100% natural după operația pleoapelor. Oamenii vor observa că arătați odihnită și relaxată, prietenii vor întreba dacă vacanța a fost magnifică, iar alte persoane te vor ruga să le spui sursa aspectului tău întinerit. Tu vei răspunde: Dr. Butta Ramona și reducerea foarte avantajoasă de Black Friday 2021 pentru blefaroplastie superioară.

Face lifting: fire, Acid Hialuronic, toxină frunte și ochi – 1700 euro (preț vechi 2100 euro)

Dacă ești nemulțumită de urmele pe care trecerea timpului le-a lăsat asupra chipului tău și îți dorești să ștergi câțiva ani de pe fața ta și să ai din nou un aspect tânăr, acest pachet promoțional este recomandat de Dr. Butta Ramona împreună cu echipa sa.

În acest fel, vei obține o versiune mai bună a propriei înfățișări, fără riscuri și fără efecte secundare majore, fiind ușor de integrat cu alte metode de tratament care vizează alte aspecte ale îmbătrânirii.

Nu uitați să accesați pagina de facebook Dr. Butta în săptămâna 12-19 noiembrie de Black Friday 2021 pentru a beneficia de mari reduceri de prețuri și serviciile Dr. Butta Ramona. Se pregătesc și alte surprize de care puteți beneficia online, ușor și convenabil!

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close