Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Pregătește-te pentru iarnă cu centrala pe combustibil solid CANDLE  

Pregătește-te pentru iarnă cu centrala pe combustibil solid CANDLE  

CANDLE - centrală pe combustibil solid care elimină toate neajunsurile și limitările cazanelor și centralelor clasice, cu sau fără gazeificare.

Pregătește-te pentru iarnă cu centrala pe combustibil solid CANDLE  
Pregătește-te pentru iarnă cu centrala pe combustibil solid CANDLE  
de Georgiana Adam    |    15 Mai 2024   •   11:08

De la începutul anului 2012, am adus o schimbare radicală în modul în care românii, din zonele rurale, își încălzesc locuințele. Prin introducerea primei centrale pe combustibil solid cu ardere tip lumânare din România, am adus în casele românilor o sursă de căldură eficientă, economică și inovatoare.

Acest sistem unic și inovator de încălzire aduce o nouă perspectivă asupra utilizării combustibilului solid și reprezintă alegerea ideală pentru cei care caută eficiență și economie pentru încălzirea locuințelor.

La CANDLE România, credem că încălzirea cu centrală ar trebui să fie accesibilă tuturor, iar soluțiile noastre sunt perfect adaptate acestei viziuni. Principala noastră misiune este să oferim soluții de încălzire accesibile și fiabile pentru toți clienții noștri

24-48 ore funcționare cu o singură încărcătură de combustibil solid.

Cumpără o centrală pe lemne CANDLE de la CANDLE România și scapă de grija alimentării dese sau de trezitul noaptea să pui lemne pe foc. Centralele noastre sunt concepute pentru o ardere eficientă și de lungă durată, astfel încât, să te poți bucura de căldură și confort, 24-48 ore, fără nicio grijă.

Centralele pe lemne CANDLE au devenit rapid preferatele românilor și celor care apreciază performanța. Cu un consum redus de combustibil și un randament excepțional, aceste centrale oferă o soluție economică pentru încălzirea locuințelor cu combustibil solid (lemn, peleți, brichete, rumeguș, porumb) a spațiilor comerciale și a altor medii.

Prin utilizarea unei tehnologii simple, și anume arderea tip lumânare, centrala CANDLE dozează cu precizie cantitatea de combustibil ars, întocmai ca o centrală pe gaz, asigurând astfel o ardere eficientă și un randament ridicat, 87-93%. Dacă ai nevoie de doar 3KW, centrala va livra cei 3KW.

Această abordare inovatoare se traduce într-o durată de ardere îndelungată: 24 - 48 ore cu o singură încărcătură de combustibil solid, 25 ani funcționare fără probleme și un consum redus de combustibil. Toate aceste caracteristici au făcut centralele CANDLE ideale pentru cei care caută o soluție economică și ecologică pentru încălzire.

În plus, față de performanța lor excepțională, cele 5 modele de centrale pe lemne tip lumânare CANDLE, cu puteri de 18KW, 20KW, 30KW, 35KW și 50KW, sunt extrem de ușor de instalat și întreținut. Cu un design compact și atrăgător, acestea se integrează perfect în orice spațiu și sunt gata de utilizare în doar două ore de când ți-a ajuns acasă.

Centrale pe lemne, peleți și brichete echipate complet

Pentru fiecare model de centrală vă putem furniza kit-ul de supraveghere și distribuție agent termic preasamblat, care se racordează în decurs de o oră la instalația de încălzire a locuinței. Aceste kit-uri sunt proiectate să ofere o soluție completă și ușor de instalat pentru monitorizarea și distribuția căldurii în întreaga locuință.

Fiecare kit este complet și gata de utilizare, eliminând astfel necesitatea unor instalări complicate sau a unor cunoștințe tehnice avansate. Cu ajutorul acestor kit-uri vei putea să te bucuri de toate avantajele centralelor pe lemne CANDLE într-un timp record, fără a fi nevoie să apelezi la servicii de instalare profesionale.

Indiferent de modelul de centrală pe care îl alegi, poți avea încredere că vei primi tot suportul și accesoriile necesare pentru a te asigura că sistemul de încălzire funcționează la capacitate maximă.

Așadar, pregătește-te să te bucuri de confortul și economiile de bani și combustibil oferite de centralele pe lemne CANDLE, investește pe termen lung, protejează-ți casa și familia.

×
Subiecte în articol: advertorial
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
România va avea 8 centre de dezintoxicare și recuperare pentru dependenții de droguri
x close