Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Paturi cu somieră rabatabilă și dormitoare complete

Paturi cu somieră rabatabilă și dormitoare complete

Fiecare dintre modelele catalogului prezintă eleganță, rafinament și, desigur, calitate ridicată. Paturile rabatabile moi, combină armonios designul modern cu tradițiile de mobilier testate în timp.

o_1est9s7nc1hgmu6lnsm6eubjtb.jpg
de Georgiana Adam    |    26 Ian 2021   •   06:00

În timpul amenajării dormitorului, trebuie acordată o atenție specială alegerii patului. Mobilierul bine ales nu numai că îți permite să simți plăcere estetică, ci și îmbunătățește semnificativ calitatea odihnei. Modelele de paturi cu somieră rabatabilă devin atributul principal al dormitorului.

Paturi cu somiera rabatabilă - Avantaje

Paturile cu somiera rabatabilă au o serie de avantaje, și în primul rând trebuie menționat că sunt fabricate pe echipamente de înaltă clasă, folosind tehnologii de nouă generație. Toate produsele sunt supuse unui control tehnologic strict. Poți comanda un pat cu somieră rabatabilă și tăblie moale în diverse tipuri de materiale de tapițerie: piele ecologică sau material textil (velur, satin, catifea).

Cel mai popular material în ceea ce privește tapițeria patului cu somiera rabatabilă, este stofa normală și cea satinată. În ceea ce privește pielea ecologică, aceasta nu reține umezeala, ceea ce simplifică semnificativ procesul de îngrijire a produsului. Spre deosebire de piele, are o bază specială din bumbac și nu are componente dăunătoare care să aibă un impact negativ asupra sănătății.

Tăbliile în diferite forme influențează foarte mult vizual locul de dormit. Butoanele și cusăturile tăbliei sunt utilizate ca decor suplimentar. Designul special completează aspectul. Tăblia poate fi dreaptă sau semicirculară, înaltă sau joasă. Marea varietate de culori îți va permite să alegi cu ușurință un model, ținând cont de propriile preferințe de gust. De asemenea, lada patului poate fi utilizată pentru depozitarea lenjeriei de pat, a pernelor, plapumei și desigur, a lucrurilor sezoniere. Lada este principalul avantaj al paturilor cu somiera rabatabilă.

Dormitoare complete

Paturi cu tăblii moi, dulapuri decorate cu oglinzi, mese de toaletă cu monograme - mobilierul de dormitor se distinge prin decorul său bogat. Dormitoarele din import în stil clasic sunt întruchiparea luxului și eleganței. Dormitorul este o zonă a casei pentru somn și relaxare. Oamenii își petrec aproximativ o treime din viață în această cameră, motiv pentru care ar trebui acordată o atenție specială condițiilor de confort. De o mare importanță în crearea confortului, este mobila de dormitor care contribuie la o stare emoțională pozitivă.Dormitoarele complete sunt reprezentate de paturi, noptiere laterale, dulapuri, oglinzi și mese de toaletă. Aspectul armonios se realizează prin utilizarea unor elemente decorative similare. 

Colecții de dormitoare complete

Colecțiile  de dormitoare complete ale magazinului online mobambient.ro sunt  unite de prezența tapițeriei din catifea sau altă țesătură de calitate și a bazelor masive, iar mobilierul pentru dormitoarele autohtone  este realizat în nuanțe de bej și nisipiu, umbrit cu inserții și decorațiuni în culori aurii sau argintii. Produsele baroce sunt prezentate folosind pe scară largă detalii sculptate mari pe cadru, picioare și capete. Elementul central al dormitorului este patul dublu  cu tăblie masivă, acoperită cu textile de calitate sau piele. Elementele individuale sunt acoperite cu inserții aurii, iar suprafețele plane sunt elegante și clasice sau moderne. Modelele de dormitoare complete sunt realizate în culori bogate, existând atât compoziții deschise, cum ar fi alb și bej, precum și compoziții închise cum ar fi maro, wenghe sau negru.

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close