Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Oxygen semnează campania pentru Cartela GoodGaming by Vodafone, primul produs telco destinat gamerilor

Oxygen semnează campania pentru Cartela GoodGaming by Vodafone, primul produs telco destinat gamerilor

BeFunky-collage (5)
de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Iul 2024   •   21:16

București, 9 iulie 2024 –Oxygen semnează campania pentru cartela Vodafone GoodGaming, prima cartelă dedicată comunității de gameri din România. Noul produs telco reprezintă o premieră pe piață si se adresează pasionațilorde tehnologie și jocuri online.

Vodafone, lider în tehnologie, este un ferm susținător al generației tinere și un promotor al creativității, în toate formele ei. Noua cartelă prepay GoodGaming include beneficii din universul jocurilor de gaming, astfel că de acum pasionații de gaming se pot bucura de power-ups în "League of Legends", la pachet cu internet, minute și SMS-uri naționale nelimitate. 

Beneficiile cartelei sunt valabile 30 de zile, iar costul este de 6 euro credit/lună în primele 3 luni, apoi, după această perioadă, oferta poate fi reactivată pentru 8 euro credit/lună.

“Misiunea Vodafone este aceea de a conecta întreaga Româniela oportunitățile pe care digitalizarea și tehnologia le aduc în viața noastră. De aceea, sprijinirea comunității de gameri, care este guvernată de egalitate, incluziune și diversitate, este o prioritate pentru brandul nostru. Vodafone contribuie la democratizarea gamingului pentru toți românii, din orice colț de țară, oferindu-le suportul necesar pentru a-și trăi pasiunea la cel mai înalt nivel, fie că vorbim de cea mai bună rețea mobilă, de toată tehnologia de care au nevoie, oferită de EasyTech sau de cea mai recentăinovație – cartela Vodafone GoodGaming, o premieră pe piață și primul produs telco creat 100% pentru pasionații de gaming”,spune Ruxandra Rău, Director Brand & Marketing Communications Vodafone România.​

„Am căutat acel fir roșu creativ care conectează iubitorii de jocuri cu dorința de a te bucura de net nelimitat atunci când ai misiuni zilnice în rețea, cu o experiență îmbunătățită de gaming, pentru a fi cel mai bun în orice quest pe care îl ai în timpul jocurilor. Campania accentuează importanța pe care o acordă brandul în relația cu tinerii din comunitățile de gaming și pentru care lucrează în permanență să îi dea acel boost de performanță și încredere în sine”, spune Denisa Armașu, Group Creative Oxygen. 

Manifesto GoodGaming poate fi urmărit aici:https://youtu.be/J8jdiKjUToI?si=dsML47l1_rSyg4n8
Campania se desfășoară sub hashtagul #CartelaVodafoneGoodGaming și include design de packaging, video manifesto, materiale pentru retail, outdoor digital, precum și execuții digitale promovate prin canalele de digital și social media Vodafone, BTL / participări la diverse evenimente de profil.

Detalii despre Cartela Vodafone Good Gaming sunt disponibile aici www.vodafone.ro/gaming.

Echipa Vodafone

Claudia Popa – Senior Brand Activation Coordinator
Bianca Albăstroiu – Brand Manager
Mihai Scutaru – Graphic Designer

Răzvan Ana – Digital Media Specialist
Andra Sălnicean - Analyst /Biddable Media & Planning

Ștefan Mihalache – Product Owner,Website Content Management

Ruxandra Rău – Director Brand & Marketing Communications

Irina Mihăilescu – Manager Brand & Commercial Communication

Liliana Martin – Manager Communication Strategy & Planning
Viviana Pricop – Manager Digital Capabilities Development

Anca Sârbu – Manager Biddable Media
Erim Ozer – Marketing Tribe Lead
Kinem Akgun – Chapter Lead Commercial & Marketing
Radu Iordache – Discover CBU Marketing & Channel

Echipa Oxygen

Cosmin Baba – Creative Director

Denisa Armașu – Group Creative Director

Silvia Dumitru – Group Creative Director

Iarina Comănescu – Copywriter

Anișoara Mina – Senior Art Director

Vlad Pașca – Art Director

Luca Oprina – Jr. Copywritter

Madi Cernat – Group Account Director 

Andrei Purecel – Senior Account Manager

Bianca Basturea – Account Executive

Teodora Țeican – Senior Social Media Manager

Daniela Apostol – Traffic Manager

Cu birouri în București și Cluj-Napoca, Oxygen este o agenție integrată de comunicare prezentă de 15 ani pe piață, iar portofoliul de clienți reunește companii locale și internaționale precum: Vodafone, PPC Romania, Arctic, AVON, RetuRO, Băneasa Shopping City, Olympus, Betano, Garanti BBVA, VEKA România, Siniat – Grupul Etex, Selgros, Antenna Group, UNIQA, Xiaomi și mulți alții. Misiunea Oxygen este de a crește în mod sustenabil branduri și businessuri, prin insighturi, abordare strategică și campanii integrate axate pe rezultate. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați oxygencomms.ro.

×
Subiecte în articol: advertorial
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close