Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Opere de artă inedite - Artiști care pictează cu gura și piciorul

Opere de artă inedite - Artiști care pictează cu gura și piciorul

Pictura realizată cu gura și piciorul reprezintă o formă de artă impresionantă și inspirațională, care demonstrează puterea creativității umane și capacitatea de a depăși obstacolele.

New Project
de Georgiana Adam    |    24 Iul 2023   •   18:30

Această formă de expresie artistică este practicată de persoane care au pierdut parțial sau complet utilizarea mâinilor, dar au reușit să își adapteze tehnica pentru a picta cu alte părți ale corpului.

Principiul adaptării în opere de artă unice

Pictura cu gura și piciorul se bazează pe principiul adaptării și a utilizării diferitelor mișcări și tehnici pentru a crea opere de artă complexe și expresive. Artiștii care practică acest tip de pictură au dezvoltat tehnici speciale, care le permit să folosească gura sau piciorul pentru a controla pensulele, culorile și alte instrumente necesare pentru a crea lucrări de artă. Aceste opere pictate cu gura pot fi expuse oriunde, de la locuințe și până la spațiile de birouri, iar atunci când le achiziționezi, vei susține persoanele care au ales să își expună creativitatea, în ciuda tuturor obstacolelor pe care le-au întâlnit.

Creații artistice pline de fericire și speranță

Chiar dacă la baza realizărilor artistice stă un motiv tragic, toți acești artiști care pictează cu gura și piciorul oferă lucrări care reproduc frumusețea dulce și veselă a lumii noastre. Florile, peisajele, animalele și orizonturile largi sunt subiectele pe care aceștia le imortalizează pe pânză. Nostalgia și visul au rolul de a întruchipa modul în care oamenii trăiesc fericiți. Lucrările, cu povești expresive în spate au o adevărată valoare artistică, totodată sunt umane și convingătoare.

APGP – un grup social activ de pictori

La APGP vei găsi un grup social activ, în care artiștii sunt comunicativi și se bucură de viață. O parte dintre acești artiști au finalizat studiile de artă înainte de a avea un accident, în timp ce alții s-au născut cu nevoi speciale și au învățat pe parcurs să picteze și să se exprime prin artă. De asemenea, sunt și artiști autodidacți care au dat un sens nou vieții lor.

Editura APGP comercializează reproduceri după picturile realizate cu gura și piciorul sub forma unor corespondențe poștale care includ felicitări, calendare și alte astfel de produse pe hârtie. Prin vânzarea acestora se pot realiza venituri pentru susținerea lunară a artiștilor. Pentru a vedea mai multe despre ceea ce poți achiziționa și despre impresiile pe care le au cei care au dat o șansă editurii, poți citi pe site și păreri APGP.

Pictura cu gura și piciorul – o formă de artă cu istorie

Unul dintre artiștii remarcabili este Marian Basa, un membru al asociație, acesta s-a remarcat și în emisiuni celebre precum "Românii au talent", impresionand juriul și publicul cu lucrarile sale. Picturile sale vibrante și expresive demonstrează talentul și dedicarea sa față de artă.

Pictura cu gura și piciorul nu doar demonstrează abilitățile și talentul artistului, ci și transmite un mesaj puternic despre puterea și perseverența umană. Persoanele implicate în astfel de activități reușesc să depășească limitele fizice și să transforme dificultățile într-o formă de expresie creativă. Lucrările lor sunt adesea inspiraționale și emoționante, demonstrând că arta nu are limite și poate învinge orice obstacol. Cei care vor să susțină astfel de manifestări creative, o pot face cumpărând produsele rezultate în urma prelucrării picturilor realizate de persoanele din cadrul editurii APGP. Se vor obține astfel cadouri unice și interesante, pline de încărcătură emoțională.

×
Subiecte în articol: advertorial
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close