Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Oja semipermanentă pentru femeile foarte conștiente de aspectul lor

Oja semipermanentă pentru femeile foarte conștiente de aspectul lor

Oja semipermanentă este un hibrid de lac de unghii obișnuit și gel de extensie, de unde și numele. 

oja semipermanenta pentru femeile foarte constiente de aspectul lor
Oja semipermanentă pentru femeile foarte conștiente de aspectul lor
de Georgiana Adam    |    03 Ian 2023   •   13:54

Materialul combină cele mai bune calități ale ambelor acoperiri: culoare și durabilitate până la 2-3 săptămâni. Se așază pe placa unghiei la fel de simplu ca un lac obișnuit, ceea ce o face ușor de utilizat acasă.

Datorită faptului că oja semipermanentă a absorbit proprietățile gelului, aceasta nu numai că are durabilitatea care îți permite să mergi cu un strat de acoperire timp de 2-3 săptămâni, dar oferă și unghiilor o rigiditate suplimentară.

 Oja semipermanenta întărește placa unghiei, ceea ce permite proprietarelor de unghii subțiri și casante să le crească în lungime. În plus, femeile sunt foarte conștiente de problema lacului de unghii obișnuit și de așteptarea lungă până se usucă. Cu oja semipermanentă poți uita de asta. 

Oja semipermanentă se usucă cu o lampă UV sau LED specială, care durează în medie 2 minute. Desigur, cumpărarea unei lămpi este asociată cu cheltuieli suplimentare, dar merită remarcat faptul că poți alege un kit unghii pe care îl poți folosi în medie 3 până la 5 ani. Achiziționând doar o dată, vei merge cu o manichiură impecabilă timp de câțiva ani. 

Există un mit conform căruia oja semipermanentă strică unghiile, făcându-le subțiri și fragile. Dar acesta este doar un mit. Oja semipermanentă în sine, nu afectează în niciun fel placa unghiei. Se poate deteriora numai dacă materialul este aplicat și îndepărtat incorect și, de asemenea, dacă proprietara manichiurii alege oja incorect.

Cum să cumperi oja semipermanentă?

Poate că ai fost pentru prima dată să cumperi oja semipermanentă la magazin, dar ochii ți-au fugit la varietatea de mărci și te-ai întrebat cum să alegi oja semipermanentă, astfel încât să fie de înaltă calitate și să o porți cât mai mult timp? Ce marcă sa alegi?

Trebuie spus imediat că durabilitatea unei manichiuri nu depinde de oja semipermanentă, ci de pregătirea competentă a plăcii unghiei pentru acoperire și straturile de bază și de top alese corect. În cea mai mare parte, alegerea unei anumite mărci de ojă semipermanentă, depinde numai de preferințele tale. Poți alege un kit unghii cu ojă semipermanentă din magazinul online everin.ro.

Poate că cineva preferă un material mai lichid, iar altcineva mai dens. Este de remarcat faptul că materialul lichid va trebui acoperit în mai multe straturi și este posibil să acoperi unul mai gros într-un singur strat.

Producătorii încântă femeile cu un sortiment imens de kit-uri unghii încercând să satisfacă toate cererile posibile. Într-un kit unghii există tot ce ai nevoie pentru a realiza o manichiură modernă și totul depinde de preferințele tale. Oja semipermanentă bine pigmentată are o textură mai densă și cel mai adesea se așază într-un singur strat.

×
Subiecte în articol: advertorial
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close