Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Găsește cele mai noi oferte imobiliare București. Intră pe Anuntul.ro

Găsește cele mai noi oferte imobiliare București. Intră pe Anuntul.ro

Atunci când cauți un apartament sau o casă trebuie să știi unde găsești o ofertă imobiliară variată și cuprinzătoare. Ai nevoie de un site care este ușor de utilizat, ce îți oferă informațiile de care ai nevoie și prin intermediul căruia poți lua ușor legătura cu vânzătorii sau dezvoltatorii.

New Project - 2021-09-13T131447.776
Sursa foto: Anuntul.ro
de Georgiana Adam    |    13 Sep 2021   •   13:15

Acest site există deja și de peste 20 de ani este la fel de popular și utilizat de oamenii ce doresc să găsească cele mai noi oferte imobiliare. Intră și tu pe Anuntul.ro și găsește-ți locuința ideală!

Ai la dispoziție una dintre cele mai diverse și mari oferte imobiliare București de pe piață. E simplu, intri pe site și cauți în secțiunea Imobiliare vânzări tipul de imobil sau proprietatea pe care o dorești. Vei putea alege dintr-o listă de apartamente, garsoniere, case sau vile din București sau din vecinătate. Pentru fiecare anunț ai la dispoziție informații cu privire la preț, anul construcției, dotări, fotografii cu interiorul, adresa exactă, precum și numerele de contact ale vânzătorului.

Dacă te hotărăști asupra unei oferte poți cere informații suplimentare sunând la numerele afișate. Astfel ești cu un pas mai aproape de achiziția unei noi locuințe.

Găsește ușor și repede locuința pe care o dorești dintr-o ofertă vastă!

Dacă ești în căutarea unei locuințe ai nevoie de informații corecte și cât mai complete pentru a lua decizia finală de a cumpăra proprietatea. Pe Anuntul.ro găsești o listă variată de oferte imobiliare, ce includ toate informațiile de care ai nevoie. În dreptul fiecărui anunț poți vedea deja informații importante precum:

  • Zona unde se află locuința

  • Prețul

  • Suprafața în metri pătrați

  • Tipul de apartament (decomandat, semidecomandat)

  • Etajul

Site-ul îți pune la dispoziție mai multe sub-rubrici de unde poți selecta principalele caracteristici pe care le cauți la viitoarea ta casă. Poți alege direct zona sau cartierul, intervalul de ani ai construcției, suprafața, tipul sau opțiunile de exterior și interior. În acest fel îți rafinezi căutarea și ajungi mai repede la rezultatul dorit. Pentru fiecare anunț site-ul afișează data și ora publicării, pentru a putea să ordonezi rezultatele după acest criteriu.

Intrând pe un anumit anunț poți vedea fotografii, o scurtă descriere a spațiului, precum și distanța de mers până la cele mai apropiate stații de metrou. În plus ai afișate și alte obiective de interes din zonă, cum ar fi școlile, grădinițele, spitalele, farmaciile sau restaurantele. Oamenii doresc să se mute din mai multe motive, de aceea este util să cunoască zona sau cartierul unde se urmează să locuiască.

Află tot ce te interesează despre viitoarea ta locuință și despre tendințele pieței imobiliare!

Pe lângă informațiile oferite despre apartamente și case, site-ul îți pune la dispoziție și alte opțiuni pentru a cunoaște care sunt tendințele pe piața imobiliară. Accesând butonul Hartă imobiliară poți vizualiza numărul de locuințe puse la vânzare în București și în Ilfov. Poți naviga pe hartă și găsi direct un apartament în zona preferată de tine. De asemenea, cu ajutorul butonului de Statistici imobiliare afli care este prețul mediu al metrului pătrat (exprimat în Euro) pentru fiecare dintre cartierele capitalei, statistici ce pot fi utile în decizia de cumpărare.

Pe lângă anunțurile cu vânzări imobiliare, ai posibilitatea să cauți și anunțuri de închirieri apartamente, case sau vile. Și pentru acest tip de căutare site-ul îți oferă cele mai noi anunțuri, cu date și informații complete.

Beneficiază astfel de avantajele puse la dispoziția ta de un site care ajută oamenii să găsească mai ușor cele mai noi oferte imobiliare. Printre aceste avantaje se numără:

  • Găsirea rapidă și într-un singur loc a casei pe care o cauți

  • Anunțuri complete și de actualitate

  • Posibilitatea de a selecta multiple opțiuni de căutare

  • Economisești timp și resurse

  • Intri ușor în contact cu vânzătorii

Intră pe www.anuntul.ro și ai la dispoziție o multitudine de opțiuni pentru a cunoaște cât mai multe detalii despre viitoarea ta casă și despre cartierul în care se află!

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close