Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Nu neglija securitatea casei tale

Nu neglija securitatea casei tale

Cu siguranta, atunci cand te gandesti prima data la elemente pe care trebuie sa le iei in considerare pentru a fi complet protejat in propria casa, iti vei indrepta atentia catre materialele pentru pereti, acoperis sau mobilier.

nu neglija securitatea casei tale
Nu neglija securitatea casei tale Sursa foto: Unsplash.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Feb 2023   •   16:35

Ei bine, desi toate acestea joaca un rol esential in mentinerea casei odata cu trecerea timpului, aspectul pe care nu trebuie niciodata sa il neglijezi este alegerea unui butuc usa de calitate, rezistent si care iti va oferi siguranta optima pentru tine si familia ta.

Nu neglija securitatea casei tale!

Cu siguranta, atunci cand te gandesti prima data la elemente pe care trebuie sa le iei in considerare pentru a fi complet protejat in propria casa, iti vei indrepta atentia catre materialele pentru pereti, acoperis sau mobilier. Ei bine, desi toate acestea joaca un rol esential in mentinerea casei odata cu trecerea timpului, aspectul pe care nu trebuie niciodata sa il neglijezi este alegerea unui butuc usa de calitate, rezistent si care iti va oferi siguranta optima pentru tine si familia ta.

Un butuc usa calitativ este printre cele mai importante elemente de securitate folosite pentru a asigura protectia impotriva intrarii prin efractie. Acestea sunt utilizate atat pentru securizarea usilor, cat si a ferestrelor sau portilor.

Ba mai mult, un butuc usa poate fi de mai multe tipuri si poate avea caracteristici diferite. Un aspect important pe care trebuie sa il iei in considerare atunci cand alegi un butuc usa, este gradul de protectie pe care acesta il ofera. Asigura-te ca faci alegerea corecta, optand pentru cei rezistenti impotriva smulgerii, perforarii sau incercarea deschiderii cu ajutorul unui speraclu.

Un butuc usa poate fi dotat cu un sistem electronic, masterkey - cheie unica, cheii amprenta sau cheii standard. Sistemele de incuietoare cu chei pot fi mai costisitoare, dar asigura o mai mare siguranta si pot fi folosite pe o perioada mai lunga de timp.

Un butuc usi poate avea, de asemenea, caracteristici speciale, precum sisteme de incuietoare cu coduri sau sisteme de incuietoare cu amprente. Acestia sunt adesea folositi in locuri cu risc ridicat de furt.

Iata cateva criterii in functie de care poti alege un butuc usa, fie ca esti in cautarea incuietorii optime pentru usa principala a casei, pentru o camera ce ascunde obiecte valoroase pe care nu iti doresti sa le lasi neprotejate, sau pur si simplu pentru a maximiza siguranta tuturor usilor din casa:

Tipul de butuc usi

Ai posibilitatea de a alege dintre: cilindru cu buton, cilindru clasic sau semicilindru. Aceasta alegere poate fi facuta atat in functie de preferinte, cat si in functie de nevoile usii.

Lungime

Asigura-te ca ai masurat cu grija marimea necesara pentru noul tau butuc usa, astfel incat sa fii sigur atunci cand alegi cilindri de 40, 42, 50, 65 si 70 de mm. Nu grabi acest proces, verifica de mai multe ori masuratorile pentru a te bucura de produsul de care ai nevoie.

Culoare

Asorteaza fiecare butuc usa cu restul casei, alegand dintre cele mai populare modele: auriu, nichel, alama sau aspect satinat. Micile detalii sunt extrem de importante in construirea unei imagini de ansamblu echilibrate si placute din punct de vedere vizual.

Material

Opteaza pentru un butuc usa din alama pentru a te bucura de rezistenta indelungata si de siguranta casei tale. Aceste elemente nu trebuie sa fie neglijate, fiind extrem de importante pentru a te ajuta sa te bucuri de o locuinta protejata in permanenta.

×
Subiecte în articol: advertorial
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close