Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Noile bunătăți Boromir, expuse la târgul internațional ANUGA 2021

Noile bunătăți Boromir, expuse la târgul internațional ANUGA 2021

Mai sunt câteva luni până la Crăciun, dar noi am intrat deja în spiritul de sărbătoare și vrem să vă dăm de veste că anul acesta Boromir ia parte la Anuga 2021, cel mai important târg din domeniul alimentar și al băuturilor, unde vom prezenta noile bunătăți pe care ți le-am pregătit de sărbători.

targ anuga 2021
targ anuga 2021 Sursa foto: Boromir
de Georgiana Adam    |    03 Noi 2021   •   14:48

În cadrul târgului internațional ce se desfășoară între 9 și 13 octombrie în Köln, Germania, sunt expuse ultimele noutăți de la Boromir pe care le-am creat folosind inovații tehnologice avansate pentru a obține gusturi inedite.

Scopul evenimentului Anuga 2021 este să prezinte și să susțină noile tendințe și inovații din industria alimentelor și băuturilor. Printre cele 10 pavilioane în care sunt expuse produsele marilor companii, se numără și Anuga Bread and Bakery, unde prezintă Boromir, în hala 3.2, standul B 028, Anuga Fine Food, Anuga Organic și Anuga Culinary Concepts. De asemenea, se desfășoară și congresele New Food Conference și Newtrition X, la care iau parte mulți experți în domeniu.

Produsele Boromir prezentate la Anuga 2021

Întrucât nu mai este mult până la sosirea sărbătorilor, ne-am gândit să prezentăm în cadrul târgului noua Colecție de Crăciun, de unde vizitatorii comerciali și reprezentanții mass-media pot alege prăjituri festive și cozonaci delicioși, ambalați în cutii elegante de cadou.

Prăjiturelele de Crăciun cu portocale, nuci sau tiramisu își încântă vizitatorii cu gusturile și texturile deosebite, în timp ce Colecția Prăjitura Îngerilor de la Boromir aduc un plus de noutate datorită celor trei sortimente diferite, cu arome și creme fine de fistic, mango sau cocos. Dacă vrei să îți surprinzi complet invitații de sărbători cu prăjituri ce amintesc de zilele de vară, atunci această colecție va fi pe placul tău.

Cozonacii Boromir, deliciile mult îndrăgite din cadrul târgului

Frumos ambalați în cutii de cadou, Cozonacii Boromir din colecția de sărbători te încântă cu umpluturile bogate și cu miezul atât de pufos încât nu ai cum să-i reziști. Atunci când vrei să-i impresionezi pe cei dragi cu o surpriză dulce, Cozonacii Boromir sunt alegerea ideală, conferind o savoare aparte meselor festive.

În prepararea lor am folosit doar ingrediente alese cu atenție în așa fel încât să se armonizeze perfect și să obținem un gust desăvârșit. Dar textura și aroma lor minunată sunt conferite și de fermentația naturală cu maia, un proces esențial pe care l-am dezvoltat de-a lungul anilor.

Printre cozonacii vedetă de la Boromir expuși în cadrul târgului internațional Anuga 2021, se regăsesc și Cozonacii cu unt sau cu numeroase umpluturi de ciocolată, stafide, nuci și fructe confiate. O altă colecție specială care face deliciul vizitatorilor este gama de Cozonaci Royal cu chipsuri de ciocolată și creme catifelate.

Nici noua gamă de Cozonaci Vegan nu lipsește de la Anuga. Sunt cozonacii de post gustoși de la Boromir ce te răsfață cu aromele umpluturii ce îmbogățesc miezul pufos. I-am preparat după o rețetă deosebită folosind tehnologii noi pentru ca tu să ai parte o experiență memorabilă. Astfel că merg foarte bine savurați în zilele de post, dar pot fi integrați și în dieta vegană.

Cozonacul Vegan cu ciocolată se deosebește prin gustul intens de ciocolată, iar Cozonacul Vegan cu nuci și stafide îți îndulcește ziua cu crema de nuci crocante și stafidele aromate. În cazul în care îți place mai mult sortimentul numai cu nuci, poți comanda online de pe boromirmarket.ro Cozonacul Vegan cu cremă de nucă.

De sărbători poți completa masa festivă și cu checurile cu aromă intensă de ciocolată din colecția de Checuri Ciocco cu fulgi de ciocolată, miez ușor umed și creme bogate. Poți alege Checul Ciocco cu fulgi de ciocolată și cremă de rom, un răsfăț delicios ce te cucerește cu gustul de rom. Dacă preferi gustul fin de lapte, ți-am pregătit un sortiment de Chec Ciocco cu fulgi de ciocolată și cremă de lapte. Iar pentru cei care îndrăgesc mixul de vanilie și ciocolată, am creat Checul Ciocco cu fulgi de ciocolată și cremă de vanilie.

Când pregătești platourile de Crăciun, poți pune și câteva sortimente de Turtă dulce Boromir în diverse combinații de arome pentru toată familia. Comandă oricând din magazinul online turta dulce glazurată, cu scorțișoară, gem sau portocale pentru a crea o minunată atmosferă de sărbătoare. Tot de acolo poți opta și pentru Pișcoturile Pupici cu Sclipici, deliciile dulci de la Boromir cu unt și arahide sau fulgi de ciocolată. În plus, ultimele noutăți de la Boromir pe care le prezentăm în cadrul târgului Anuga 2021, se află la un click distanță, tot pe boromirmarket.ro.

Din dorința noastră de a-ți aduce aproape gustul autentic românesc, dar și din pasiunea pentru inovație, au luat naștere produse de o calitate excelentă, ce satisfac cerințele clienților noștri. Așadar, continuăm să dezvoltăm mereu noi sortimente cu care să te surprindem. Produsele noastre ajung atât în casele românilor cât și peste hotare, tocmai pentru ca toți clienții noștri să se bucure de bunătăți tradiționale, dar și de produse inovatoare.

Aruncă un ochi pe boromirmarket.ro la noile colecții de delicii prezentate, alături de care vei găsi și alte produse de cea mai bună calitate, perfecte de împărțit cu familia și prietenii de sărbători!

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close