Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Marelbo dă startul reducerilor de Black Friday, pentru prima dată în 35 de ani

Marelbo dă startul reducerilor de Black Friday, pentru prima dată în 35 de ani

Producătorul de încălțăminte din piele naturală, Marelbo, a dat startul reducerilor de Black Friday. Este pentru prima dată în cei 35 de ani de existență când Marelbo se aliniază acestei tendințe cu sonor în toată lumea. Bucuria este cu atât mai mare întrucât reducerile reale se aplică prețurilor de producător.

o_1emul5l1s1fvhfkb1a2g1mb813rbb.jpg
de Georgiana Adam    |    12 Noi 2020   •   18:40

Marelbo s-a născut în inima Bucovinei din pasiunea pentru încălțăminte. Acum, la 35 de ani distanță, pasiunea a rămas aceeași și se simte în fiecare pereche de încălțăminte. Colecția Marelbo este completă și include modele pentru femei, bărbați și copii, de la numărul 24 până la 48. Vremurile se schimbă, la fel și nevoile oamenilor. Un lucru a rămas neschimbat la Marelbo și anume meșteșugul care este transmis cu multă grijă din generație în generație.

Traversăm momente dificile, când prioritățile se schimbă, iar veniturile și cheltuielile se gestionează mult mai atent. Cu toate acestea, Marelbo a făcut și face eforturi pentru a păstra toți oamenii la bancurile lor de lucru și prețurile neschimbate. Nu a fost ușor. Și nu va fi nici de acum înainte. Dar cu toate acestea, Marelbo protejează buzunarul familiei tale prin prețuri accesibile și produse care rezistă foarte bine în timp.

Descoperă reducerile la toată gama de încălțăminte, valabile până la data de 23 noiembrie și alege să susții meșteșugul românesc și oamenii harnici din Vicovu de Sus. Nu te vor dezamăgi, pentru că din mâinile lor iscusite ies produse minunate. În care pun mult suflet.

Găsești aceste produse în cele peste 60 de magazine de fizice din toată țara, iar reducerile se aplică la toată încălțămintea și la toată colecția de curele. De asemenea, magazinul online găzduiește aceleași reduceri, iar cantitatea este suficientă pentru toată lumea.

Indiferent de varianta pe care o alegi, trebuie să știi că vei fi în siguranță. Toți angajații fabricii respectă regulile de igienă, suprafețele sunt constant dezinfectate, iar livrarea se face în cele mai bune condiții.  Toate produsele ce urmează a fi livrate sunt dezinfectate și învelite în hârtie. În acest mod, se evită contactul direct cu produsele după ce acestea au fost igienizate. Ultimul pas este așezarea produselor în cutiile Marelbo, iar apoi predarea acestora către firma de curierat aleasă de tine. Întregul proces se desfășoară în deplină siguranță, totul este verificat și igienizat, iar livrarea produselor beneficiază de atenție sporită din partea firmelor de curierat partenere. Predarea și ridicarea produselor Marelbo implică purtarea măștii de protecție și a mănușilor de unică folosință. Dezinfectarea mâinilor este obligatorie atât înainte, cât și după predarea coletului.  Dacă alegi să mergi în magazinele fizice, pășește fără griji.  Personalul Marelbo dezinfectează constant rafturile, suprafețele, dar și încălțămintea probată, după fiecare client.

Intră pe site-ul Marelbo.com și vezi cum arată o tradiție de familie care durează de 35 de ani. Acordă încredere produselor fabricate în România și susține meșteșugul românesc.

Marelbo – un aliat al vremii. Și al vremurilor.

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close