Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Lenjerie intimă modelatoare | Ce nu trebuie să îți lipsească din garderobă

Lenjerie intimă modelatoare | Ce nu trebuie să îți lipsească din garderobă

Știai că lenjeria modelatoare era cunoscută deja în secolul al XVI-lea? Atunci doamnele își ascundeau corpul în spatele unor corsete mici, iar asta a durat până în secolul XX!

lenjerie intima modelatoare garderoba
Lenjerie intimă modelatoare | Ce nu trebuie să îți lipsească din garderobă
de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Oct 2022   •   11:56

Din fericire, în zilele noastre femeile nu trebuie să se chinuie într-un corset cu câteva mărimi mai mici, ceea ce ducea adesea la leșin. Acum rolul principal îl poartă lenjeria modelatoare de slăbire, foarte confortabilă și flexibilă, care se adaptează fiecărei siluete ca o a doua piele și îndepărtează optic chiar și câteva kilograme. Află despre avantajele sale!

Lenjerie de corp modelatoare – ce nu trebuie să îți lipsească?

Un eveniment important se apropie și nu ai avut timp să dai jos colăceii de pe burtă? Nu trebuie să intri în panică, nu trebuie să începi imediat o dietă sfâșietoare sau să-ți faci geanta și să petreci ore întregi la sală .Dacă ai nevoie de un efect imediat, singura soluție este lenjeria modelatoare de la un producător bun. Datorită acesteia, vei elimina optic cel puțin câteva kilograme, astfel încât te vei simți atractivă, liberă și încrezătoare în tine, indiferent de ținuta pe care o vei purta.

Totul a început cu corsete, care (din fericire!) au fost înlocuite în anii 1930 cu chiloți modelatori cu talie înaltă . Nu prea erau confortabili și și-au făcut bine treaba, deși nu au impresionat vizual. De-a lungul timpului, însă, lenjeria intimă modelatoare a evoluat, așa că acum te poți bucura de chiloți damă modelatori eleganți, delicați și invizibili, colanți, body damă, cămăși de noapte și alte elemente vestimentare care modelează eficient silueta.

Lenjeria modelatoare a secolului 21 este realizată din materiale flexibile, de obicei decupate cu laser (fără cusături), care învăluie pielea și aderă perfect la ea. Aceasta este disponibilă în culori neutre, de exemplu negru, alb, gri sau crem, astfel încât să poți potrivi cu ușurință o croială specifică propriilor nevoi. De multe ori o poți comanda într-o dimensiune universală, dar producătorii oferă de cele mai multe ori modele in dimensiuni specifice.

Trebuie să știi că lenjeria modelatoare are diferite funcții. Datorită acesteia, poți ascunde pliurile de pe abdomen, dar și să ridici fesele, să subțiezi talia sau să modelezi întreaga silueta. Totul depinde de ce efect ai nevoie. 

Un alt moment când lenjeria modelatoare oferă rezultate bune este în perioada de după naștere, atunci când proaspetele mămici apelează la lenjerie modelatoare, precum sutiene alăptare și chiloți damă care pot ascunde imperfecțiunile și pot modela silueta.

Lenjerie pentru modelarea corpului – cunoaște stilurile specifice

Un body damă sau chiloții modelatori, care întăresc fesele și aplatizează burta, sunt foarte populari. Partea înaltă „elimină” efectiv pliurile, drept urmare te poți bucura de o siluetă impecabilă. Pe rafturile magazinelor, vei găsi și chiloți cu talie înaltă, cu o parte extinsă a coapsei, care subțiază suplimentar coapsele.

Atunci când cumperi, asigură-te că acorzi atenție culorii și metodei de realizare a lenjeriei – sunt recomandate modelele create prin metoda laser, care nu au cusături. Acestea sunt cele mai discrete produse. În oferta magazinului Astratex vei găsi multe stiluri de chiloți modelatori, catifelați la atingere, elastici și invizibili chiar și sub o rochie foarte strânsă. 

Această lenjerie intimă însă, nu este singura aleasă, căci doamnele sunt, de asemenea, dispuse să investească în diferite modele de body damă, care modelează fiecare parte a corpului, de la coapse până la umeri.

Lenjerie intimă modelatoare– unde o vei folosi?

Din ce materiale sunt făcute articolele modelatoare de bună calitate?? Atunci când cumperi, alege bumbac, elastan, poliester sau poliamidă, care se vor potrivi perfect corpului tăuAcestea permit pielii să respire, elimină umezeala și, cel mai important, mențin confortul timp de multe ore. Evită lenjeria de proastă calitate - materialele nedurabile rețin transpirația și comprimă pielea. 

Unde vei folosi lenjeria modelatoare pentru femei? În primul rând, la evenimente speciale - nunți, Revelion sau evenimente speciale! Lenjeria pentru femei va funcționa perfect și la birou - o poți pune sub un costum strâns, blugi sau o rochie. Cusăturile inestetice nu se vor observa sub haine, așa că te vei simți confortabil și încrezătoare.

×
Subiecte în articol: advertorial
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close