Antena 3 CNN Economic Conținut plătit La ce vârstă joci legal la sloturi în Statele Unite

La ce vârstă joci legal la sloturi în Statele Unite

Sloturile sunt în general permise să fie jucate doar de către cei care au împlinit vârstă de 21 de ani. La urma urmei, aceasta este vârsta minimă pentru a putea juca la cazino în mai multe țări și state.

sloturi-in-statele-unite
La ce vârstă joci legal la sloturi în Statele Unite
de Georgiana Adam    |    11 Ian 2022   •   13:06

Totuși, trebuie să aștepți până la 21 de ani pentru a putea să joci la sloturi oriunde? Sau poți să te bucuri de acestea și la o vârstă mai mică?

În continuarea acestui articol vei afla răspunsul la aceste întrebări și vei găsi și în ce locuri poți juca la sloturi și dacă ai sub 21 de ani. Magic jackpot este un cazino online din România unde îți poți încerca norocul.

Regula generală este 21 de ani

Sloturile generale sunt de obicei legale pentru cei care au împlinit vârsta de cel puțin 21 de ani. Aceste sloturi, care se regăsesc de obicei în Las Vegas și alte destinații în care cazinourile sunt larg răspândite, folosesc generatoare de numere la întâmplare pentru a determina rezultatele câștigătorilor.

Aceste generatoare parcurg în doar câteva secunde milioane de combinații de numere pentru a determina dacă ești câștigător sau nu.

Având în vedere cât de întâmplătoare sunt aceste numere, sloturile sunt mai mult jocuri bazate pe noroc decât oricare altul din cazino.

Sloturile pot să fie jucate într-o manieră rapidă și pot să dureze mai puțin timp decât alte jocuri de la cazino.

S-ar putea să te gândești că din cauză că totul se desfășoară atât de repede, din acest motiv mulți tineri nu pot să joace la sloturi și pierd foarte mulți bani. După cum vei vedea, alcoolul este de fapt principalul motiv pentru care aceștia pierd în mod excesiv.

Poți juca și la 18 ani

Sloturile de Clasa 3 care sunt disponibile la cazinourile comerciale nu sunt disponibile în mod normal pentru jucătorii sub 21 de ani. Totuși, există câteva tipuri de sloturi care sunt disponibile pentru toți cei peste 18 ani.

Sloturile de Clasa 2 sunt cele disponibile în general pentru cazinourile care acceptă jucători cu vârsta minimă de 18 ani. Cazinourile pot să negocieze împreună cu guvernele pentru a stabili de la ce vârstă li se permite jucătorilor să joace la sloturi.

Având în vedere că aceste Sloturi de Clasa 2 oferă rezultate în stilul jocurilor de Bingo, caestea sunt conectate la un server mare, care va genera în mod rapid rezultate ca la Bingo.

VLTs sau terminalele de loterii video sunt genurile de sloturi care se găsesc în baruri și în restaurante. După cum le spune și numele, acestea sunt de obicei puse de către o organizație de loterie. Acestea pot să ofere Keno sau sloturi.

VLT-urile vor oferi rezultatele pe baza unui generator de numere la întâmplare sau un server centralizat care este similar cu sloturile de Clasa 2. Sloturile canadiene folosesc de obicei astfel de VLT-uri.

În unele state, magazinele obișnuite pot să ofere jocuri de abilități. Un joc de abilități este un joc de sloturi care implică și cunoașterea unor informații de către jucător. De obicei, aceste abilități includ faptul de a nimeri unele combinații câștigătoare la bonusuri.

Dacă ai o observație mai ascuțită, cu siguranță că nu vei rata aceste ocazii. Spre exemplu, unele sloturi care sunt mai avansate necesită și să memorezi unele simboluri pentru a le putea debloca mai târziu.

De ce poți juca sloturi și la 18 ani?

Jocurile descrise anterior prezintă niște mici diferențe față de sloturile obișnuite. Totuși, acestea arată și se comportă exact ca niște sloturi obișnuite în principal.

De aceea, poate că te întrebi de ce un jucător de 18 ani poate să joace unul din aceste jocuri, dar nu poate juca sloturi de tip Clasa 3? Alcoolul este principalul motiv. Cazinourile comercializează și oferă băuturi alcoolice ca premii. Evident, ei pot să le vândă sau să le ofere doar celor peste 21 de ani.

Având în vedere că vor avea și jucători cu vârste cuprinse între 18 și 20 de ani, este destul de greu să nu îi poată servi și pe ei cu alcool. Vârsta minimă de 21 de ani crește șansele de a nu le da băuturi alcoolice celor care nu au împlinit încă vârsta necesară.

Sloturile bazate pe abilitățile jucătorului în schimb sunt disponibile chiar și în unele magazine. Stațiile de alimentare nu servesc băuturi alcoolice clienților, astfel că pot să plaseze sloturi în interiorul lor.

Poți juca sloturi la 18 ani?

Vorbind la modul general, în Statele Unite nu ai putea să joci la sloturi dacă nu ai împlinit vârstă de 21 de ani în mod legal. Totuși, există câteva locuri în care poți să faci acest lucru. Sloturile online nu pot să te limiteze în acest sens, întrucât nu ai cum să consumi băuturi alcoolice în interiorul incintei, nefiind fizic prezent în ea. Însă, în Statele Unite nu există peste tot reguli cu privire la sloturile online, de aceea ai grijă pe ce site-uri joci și navighezi.

Riști să fii arestat dacă joci la sloturi la 18 ani?

În cazul în care ești prins că joci la sloturi deși încă nu ai împlinit încă 21 de ani, cel mai probabil nu vei fi arestat. În majoritatea statelor, poliția nu își va bate capul să îi aresteze pe cei care încalcă o lege de genul acesta.

Cazinoul o să fie sancționat cel mai drastic din cauză că te-a lăsat pe tine care încă nu ai vârsta necesară să joci.

Multe cazinouri online își încurajează jucătorii să respecte legile din regiunea în care se află. Cu alte cuvinte, dacă legea din statul tău nu permite să joci sloturi dacă nu ai 21 de ani, ar fi mai bine să nu o faci.

Concluzie

În mod normal trebuie să ai minim 21 de ani pentru a putea juca la păcănelele de la cazino. Totuși, nu trebuie să ai 21 de ani pentru a putea juca păcănele în alte locuri. În funcție de statul în care ești, vei putea să joci la păcănele chiar și de la 18 ani. Acestea sunt disponibile în locurile în care nu se servesc băuturi alcoolice.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close