Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Cum te joci la un cazino online din România? Află indicațiile de care ai nevoie

Cum te joci la un cazino online din România? Află indicațiile de care ai nevoie

Ești pasionat de adrenalină și vrei să încerci o nouă activitate? Mereu ți-a plăcut să-ți testezi norocul în modalități inedite? Dacă ești dispus să ieși puțin din zona de confort, jocurile de cazino sunt un hobby pe care ar trebui să îl încerci cât mai curând.

o_1f9gjv1dn6ii10h71agb2oiqgib.jpg
de Georgiana Adam    |    05 Iul 2021   •   09:30

Acestea reprezintă o modalitate inedită în care să-ți petreci timpul liber, mai ales dacă vrei să ai șansa de a și câștiga, nu doar de a te juca.

Află în continuarea articolului cum să îți faci cont la un operator online, dar și cum să îl alegi pe cel potrivit nevoilor tale.

Există multe opțiuni din care să alegi, vezi o recenzie despre Betano casino, de exemplu; iar dacă nu știi cum să îți faci selecția, atunci vei putea să te ghidezi după sfaturile de mai jos.

Ce să faci înainte de a te juca la un cazino din România

Fă-ți temele! În primul rând, înainte de a începe să te distrezi la cazino, este bine să faci o mică cercetare, să fii organizat și să îți construiești o listă de selecție, sub o formă sau alta.

Folosește-o pentru a sublinia care sunt avantajele și dezavantajele operatorilor din online, din punctul tău de vedere, conform nevoilor sau preferințelor pe care le ai.

Află cât mai multe informații despre operatorul care ți se pare mai atractiv. În România există destul de multe cazinouri online dintre care să alegi, așa că este bine să faci o triere.

Primul criteriu trebuie să fie dacă agenția are licență din partea ONJN. Dacă nu are una validă sau nu a avut niciodată, automat ar trebui să tăi opțiunea de pe listă.

Ulterior, vezi care sunt oportunitățile pe care le ai. Află care sunt beneficiile pe care le vei avea, odată ce ți-ai făcut cont. Este bine ca înainte să îți creezi un cont și să începi să faci investiții financiare, să știi deja date precum:

  • Consistența pachetului de bun venit și ce alte cadouri sunt oferite în programul de loialitate.
  • Diversitatea și componența portofoliului de jocuri, dar și al providerilor care îl alimentează.
  • Categoriile de joc și opțiunile disponibile în fiecare.
  • Metodele de plată disponibile.
  • Dacă are o colaborare cu o instituție care sprijină jocul responsabil.
  • Vechimea pe piață și experiența în industria iGaming.
  • Disponibilitatea serviciului Relații Clienți și modalitățile prin care poate fi contactat personalul.

Acestea sunt doar câteva aspecte pe care să le ai în vedere pentru a face o alegere cât mai bună pentru nevoile tale. Ulterior, după ce ai făcut câteva selecții, analizează-le mai atent și axează-te pe ce oportunități ai când e vorba de distracție.

La o agenție de gambling este bine să ai cât mai multă diversitate pentru a evita monotonia, sub orice formă.

Spre exemplu, multe cazinouri oferă păcănele virtuale, cu diferite tematici, de la numeroși furnizori de top. În schimb, in recenzia Superbet gasesti unele titluri exclusive, care vor aduce un plus de divertisment aparte membrilor săi.

Cu toate acestea, dacă nu ești prea atras de video sloturi, ai multe alte opțiuni, de la ruletă, blackjack, poker sau baccarat, până la bingo, loto, pariuri și nu numai.

Cum îți creezi cont la un cazino din România?

Odată ce te-ai hotărât unde vei juca, mai rămâne să îți creezi contul de membru. Procesul este destul de asemănător la toți operatorii licențiați și necesită doar câteva momente de atenție.

Apasă pe butonul de “Înregistrare” și completează formularul de înscriere. El este destul de standard și îți va solicita câteva informații personale, de la nume, vârstă și adresă, până la CNP și dovada datelor anterior menționate.

Poate că ai o reținere față de a oferi aceste informații, însă ele sunt solicitate datorită legilor în vigoare, conform Oficiului Național al Jocurilor de Noroc din România.

Dacă site-ul este al unui cazino atestat de ONJN, atunci nu ai de ce îți faci probleme, pentru că el are o platformă sigură și stabilă, care respectă toate măsurile de protecție impuse prin lege.

Odată ce ai încheiat această etapă, va mai fi nevoie să parcurgi procesul de verificare KYC, care este asemănător cu primul pas. Adică, va trebui să oferi dovezi ale datelor specificate, astfel încât operatorul să fie sigur că ai peste 18 ani, dar și că nu mai ai deja un alt cont creat, tot la el.

După ce ai încheiat toată această parte mai administrativă, ai libertatea de a te distra responsabil, la oricare joc te atrage mai mult.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close