Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Împrumut cu istoric negativ: Acte necesare și pașii de urmat

Împrumut cu istoric negativ: Acte necesare și pașii de urmat

În momentul în care ajungem să facem un împrumut cu istoric negativ, înseamnă că nu excelăm deloc la managementul finanțelor proprii și nevoia constantă de bani ne împinge către îndatorări excesive.

New Project
Împrumut cu istoric negativ: Acte necesare și pașii de urmat
de Georgiana Adam    |    16 Noi 2023   •   15:17

Doar faptul că alegem să împrumutăm bani de la bănci, IFN-uri sau de la prieteni ar trebui să ne aprindă un beculeț și să ne facă să medităm puțin asupra cheltuielilor și asupra modului în care cheltuim banii. Cu atât mai mult în situația în care avem deja istoric negativ și căutăm să facem alt credit.

Prin intermediul acestui articol vă vom arăta cum puteți obține un credit cu istoric negativ, chiar dacă nu aș recomanda direct acest lucru. Fiindcă din moment ce apărăm deja cu istoric negativ în Biroul de Credit înseamnă că nu am putut restitui alte credite sau avem deja probleme serioase cu banii. Cu toate acestea, se pot ivi urgente de moment care sunt prioritare și ne împing către un nou împrumut.

1. Acte necesare pentru a putea accesa credite nebancare cu istoric negativ:

• Carte de identitate

• Adeverință de salariat

• Extras bancar

Aceste împrumuturi cu istoric negativ se obțin online. Astfel, atunci când aplicăm pentru un credit cu istoric negativ ni se vor cere poze pentru documentele menționate mai sus, plus un selfie ținând buletinul în mână.

Condiția de bază pentru a ni se putea acorda un împrumut cu istoric negativ este să dovedim că avem un venit care poate susține plata creditului, fie că-l rambursăm în rate sau tot odată.

2. Un credit cu istoric negativ se acordă în aceleași condiții precum un credit fără verificare ANAF?

Da! Fie că vorbim de credit cu istoric negativ sau că vorbim despre credit fără verificare ANAF, ambele fac referire la același tip de împrumut nebancar oferit de instituțiile financiare nebancare (IFN).

3. Pașii de urmat pentru a obține un credit rapid fără verificarea ANAF:

  1. Alegem IFN-ul cu oferta cea mai bună astfel încât să ne convină condițiile de rambursare, dobândă și suma oferită. Experții de la CreditRapidFaraANAF.ro ne oferă o listă cu IFN-urile care oferă cele mai bune dobânzi și cele mai accesibile condiții de creditare;

  2. Completăm formularul online, unde vom încărca și pozele cu actele necesare;

  3. Așteptăm să ni se comunice dacă ni se acordă creditul de către respectivul IFN;

  4. Dacă ne convin condițiile după ce am citit bine contractul, atunci acceptăm oferta și așteptăm să primim banii.

În general, banii vor fi transferați în contul bancar în câteva minute după ce acceptăm oferta. Pot fi mici diferențe de la un IFN la altul, mai ales dacă suma împrumutată este mare. Dar ca exemplu, Credit7 transferă suma dorită în doar câteva minute, fiind cunoscuți pentru credite online urgente fără refuz.

După cum ați aflat în acest articol, se poate obține credit fără verificare ANAF chiar dacă solicitantul are istoric negativ. La un mod mai personal, noi vă sugerăm să nu vă supraîndatorați sau să faceți împrumuturi pe care credeți că nu le puteți restitui conform contractului, fiindcă veți ajunge în situația în care veți avea de plătit taxe penalizatoare iar suma ce va trebui restituită va fi cu mult mai mare decât creditul inițial.

×
Subiecte în articol: advertorial
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close