Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Implanturi dentare: balanța dintre beneficii și riscuri înclină clar către o decizie favorabilă

Implanturi dentare: balanța dintre beneficii și riscuri înclină clar către o decizie favorabilă

Riscurile unei intervenții cu implanturi dentare sunt eliminate atunci când echipa medicală este formată din specialiști cu experiență, iar pacientul respectă întocmai recomandările medicului implantolog.

New Project - 2023-01-09T115440.856
de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Ian 2023   •   11:54

Prestigiul unei clinici și recenziile pozitive lăsate de pacienți cântăresc greu, de obicei, în luarea deciziei de a apela la tratamentul cu implanturi, tocmai de aceea acordă o atenție deosebită acestor detalii. Balanța dintre beneficii și riscuri înclină evident către alegerea restaurării dentare prin intermediul dispozitivelor fixe.

Tratamentele moderne oferă în prezent soluții remarcabile pentru fiecare pacient care se confruntă cu lipsa dinților. Oricât de complex ar fi cazul medical, există o soluție care poate rezolva orice problemă. Fie că apelezi la dispozitivele clasice, fie la sistemele de ultimă generație Fast and Fixed, rezultatul final va fi unul cu adevărat spectaculos, atât aspectul estetic, cât și funcțiile dinților fiind complet restabilite. Iată care sunt mai exact beneficiile de care te poți bucura în urma unei astfel de intervenții!

Aspect natural

Tehnicile avansate, sistemele inovative și materialele de ultimă generație au contribuit în timp la realizarea unor implanturi dentare cu aspect realist, foarte natural. Chiar dacă dintele artificial este inserat pe arcadă între alți dinți naturali, acesta nu se evidențiază prin caracteristici anormale sau deranjante, integrându-se perfect cu restul danturii.

Forță de masticație optimă

Șurubul din titan care preia rolul rădăcinii dintelui lipsă permite reluarea masticației la forța inițială. Cu ajutorul implanturilor, te vei putea bucura din nou de alimentele preferate, fără a-ți refuza nicio plăcere culinară.

Resorbția osoasă este împiedicată

Rădăcinile dinților influențează în mod direct dezvoltarea osului maxilar. La pierderea unui dinte, osul alveolar nu mai este stimulat, intervenind pe parcurs resorbția osoasă, care duce la modificări vizibile ale fizionomiei feței.

Îmbătrânirea prematură a feței este prevenită

Dinții contribuie și la susținerea structurii faciale. Odată cu pierderea acestora, suportul de susținere dispare, rezultând modificări la nivelul feței. Astfel, bărbia pare mai ascuțită, buzele încep să se afunde spre interior, iar pielea din jurul gurii devine mult mai ridată. Toate aceste transformări duc la un aspect îmbătrânit, care nu este în concordanță cu vârsta reală a pacientului. Cu ajutorul unor implanturi dentare, însă, structura feței beneficiază în continuare de un suport optim, iar trăsăturile faciale capătă un aspect mai tânăr.

Durabilitate imbatabilă

În comparație cu protezele dentare, care trebuie înlocuite la fiecare 6 sau 8 ani, implanturile sunt de departe cea mai inteligentă investitie. Cu o igienă corespunzătoare, te poți bucura de ele o viață întreagă, fără a fi nevoie de intervenții suplimentare.

Confort excelent

Stabilitatea crescută a unor implanturi dentare oferă senzația de dinți naturali, spre deosebire de celelalte metode de înlocuire a dinților care nu stimulează rădăcinile și, ca atare, nu se simt la fel de naturale sau sigure. Dispozitivele fixe reprezintă o opțiune confortabilă și durabilă, ce elimină orice disconfort la masticație sau la vorbire.

Încrederea și stima de sine sunt recâștigate de pacient

Pe lângă zâmbetul impecabil și confortul sporit, aceste dispozitive redau și încrederea în sine. Caracteristicile lor joacă un rol colosal în îmbunătățirea calității vieții, conversațiile cu diverse persoane și relațiile de socializare nemaifiind deloc un stres pentru pacient.

În 2023, apelează la tratamentul cu implanturi dentare și reabilitează întreaga dantură! Cu sistemul Fast and Fixed, poți avea dinți ficși în doar 24 de ore! Consultă medicul specialist și află cum poți beneficia de cele mai revoluționare sisteme de restaurare a danturii!

×
Subiecte în articol: advertorial
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close